Çolakoğlu 'Silivri içini komple 200TL'ye taşıyacağız'

Kurulduğu günden bu yana okul ve personel servis taşımacılığı konusunda bölge genelinde en çok tercih edilen firmalarından Çolakoğlu Turizm, araç filosuna dahil ettiği son model araçlarla 2019/2020 Eğitim Öğretim yılına start vermek için gün sayıyor.

Çolakoğlu 'Silivri içini komple 200TL'ye taşıyacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1997 yılında Çanta mahallesinde faaliyetine başlayan Çolakoğlu Turizm, araç filosuna dahil ettiği son model araçlarla okul ve personel servis taşımacılığında kalite ve güven prensibinden taviz vermeden faaliyetini sürdürüyor.

“Belgesiz ve eğitimsiz personel çalıştırmıyoruz”

2019/2020 Eğitim Öğretim yılına araç, sürücü ve hosteslerle hazır olduklarını belirten Çolakoğlu Turizm’in kurucularından Nuri Çolakoğlu” araç sürücülerimizin tüm evrakları eksiksiz bir şekilde, hosteslerimiz gerekli olan eğitimlerini tamamladı. Belgesiz ve eğitimsiz personel çalıştırmıyoruz. Araç sürücülerimizin yaş ortalaması 45 yaş üzerinde, araç filomuzun %100’e yakını yüksek modelli olup, servis taşımacılığına uygun, koltuklarında sensor ve kamera sistemi mevcut. İlçe genelinde 10’un üzerinde okulun öğrenci servisini taşıyoruz” dedi.

“Açıklanan fiyatları uygulamıyoruz, uygulayamıyoruz”

Açıklanan fiyatları uygulayamadıklarını belirten Çolakoğlu “UKAME tarafından açıklanan fiyatları bölgemizde uygulamıyoruz, uygulayamıyoruz. Açıklanan fiyatlar yüksek, ülkemizdeki ekonomik koşullar belli, çoğu yerde yarı yarıya gibi bir fiyat uyguluyoruz. Uyguladığımız fiyatları bile öderken çoğu velimiz zorlanıyor. Hakta veriyoruz, ekonomik şartlar belli” dedi.

“Silivri içini komple 200TL’ye taşıyacağız”

Bir ikametten 2 öğrenci aldıklarında kardeş indirimi de yaptıklarını belirten Çolakoğlu “Belirlediğimiz bir fiyat var, onu uyguluyoruz. Açıklanan kilometre fiyatlarını uygulamaya kalksak zaten ödemede zorlanılacak, açıklanan 0-1 kilometre arası fiyat 243 TL, biz Silivri içini komple 200TL’ye taşıyacağız. Bu fiyatlar üzerinden kardeş indirimleri de yapıyoruz, okulun belirlediği durumu olmayan çocukları ücretsiz taşıyoruz” dedi

“Başarılar dilerim”

Çolakoğlu Turizm’in kurucularından Nuri Çolakoğlu, son olarak “2019/2020 yılı eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize başarılar dilerim. Şoför arkadaşlarımıza kazasız belasız hizmet etmelerini temenni ediyorum. Hostes arkadaşlarımıza da dikkatli bir şekilde çocuklarımızla ilgilenmelerini rica ediyorum” dedi.

Çolakoğlu Turizm Hakkında

Çolakoğlu Turizm 12.12.1997 tarihinde Silivri’de tek araçlı bir işletme olarak faaliyetine başlamış olup zamanla büyüyerek, 13.06.2011 tarihinden itibaren kurumsal bir yapıyla hizmet verebilmek amacıyla şirketleşmiş, lokasyon olarak İstanbul, Çorlu ve Çerkezköy Bölgelerine yakınlığından faydalanarak, başta personel ve öğrenci taşımacılığı olmak üzere geniş filosuyla çeşitli lojistik hizmetler vermektedir.

Çolakoğlu Turizm, ayrıca Şehir içi veya şehir dışında düzenlenen; Toplantı, Konferans, Seminer, Spor, Tanıtım, Davet, Kültür gezileri, Eğitim ve Özel organizasyonlarda araçları ile taşıma hizmeti vererek organizasyon zincirindeki yerini alır. Organizasyonun bütünlüğünü sağlamak adına üstlendiği taşıma hizmetini kusursuzca sağlar.

Çolakoğlu Turizm, mutlak müşteri memnuniyeti ilkesiyle, gelen istekleri vakit kaybetmeden değerlendirmekte, en kısa sürede çözümlemekte ve sürekliliğini sağlamaktadır. Çolakoğlu Turizm kalite çalışmalarını çağa uygun olarak sürdürmekte hem müşterilerine hem de çalışanlarına karşı güvenilirlik, dürüstlük ve şeffaflık politikasını benimsemektedir.

Çolakoğlu Turizm kalite üzerine olan çalışmalarının sürekliliğini sağlamaktadır.

Çolakoğlu Turizm’in faaliyet alanları

Bireysel personel servis taşımacılığı. Şirket personel taşımacılığı. Fabrikalara vardiyalı personel servis taşımacılığı. Okul ve kreşlere öğrenci servis taşımacılığı. Alışveriş merkezleri, plazalar için personel taşımacılığı ve logolu ücretsiz müşteri servisi hizmetleri. Tanıtım ve Organizasyonlarınıza araç temini. Hafta sonu gezi Piknik araç temini. Düğün, Nişan programlarına araç temini. Toplantılarınıza araç temini. Havaalanı – Otel – Şirket – Misafir Karşılama, Turizm ve vip hizmetleri