İstanbul'da Kredisiz Ev Alma Fırsatı

İstanbul'un eski kültürel yapısını bir tarafa bırakırsak yeni yapılan sitelerde aldıkları ödüllere bakılırsa oldukça iyi mimariye sahip gibi görünüyor.

İstanbul'da Kredisiz Ev Alma Fırsatı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’un eski kültürel yapısını bir tarafa bırakırsak yeni yapılan sitelerde aldıkları ödüllere bakılırsa oldukça iyi mimariye sahip gibi görünüyor. Yani İstanbul’da ev almak istiyorsanız işiniz zor evinizi seçmekte zorlanabilirsiniz.  Avrupa’nın En İyi Konut, Türkiye’nin En İyi Konut, En İyi Karma Projesi, En İyi Eğlence Parkı, En İyi Eğlence Parkı Mimarisi gibi birçok ödül almış yapı İstanbul’da yer alıyor.  İstanbul’da yaşam zor ve pahalı hepimiz bunu biliyoruz. Elbette ev için peşinatta biriktirmemiş olabilirsiniz ancak yine de İstanbul’dan ev sahibi olma fırsatınız var.   

Finansevim ile İstanbul’da kredisiz ev alma fırsatı detaylarına aşağıda yer vereceğiz.  Bu hem iyi bir yatırım aracı da olacak hemen avantajı değerlendirmenizi öneririz.  İhtiyacınız olan ev, araba ve arsaya Finansevim avantajı ile kavuşabilirsiniz. Dilerseniz peşinatsız ve ara ödemesiz olarakta başvuru da bulunabilirsiniz.

İstanbul’da Kredisiz Nasıl Ev Sahibi Olabilirsiniz?

Finansevim kredisiz ev alma avantajlarına kısaca değinmek gerekirse;

  • Faizsiz bir sistemdir,
  • Ödeme tutarlarınızı kendiniz belirleyin,
  • 360 aya kadar taksit imkânını değerlendirin,
  • İsteyene peşinatsız ödeme seçeneği mevcuttur.

Finansevim ‘den fon kullanmaya karar verdiyseniz tamamen faizsiz ve vade farksız 3 ayrı model sunuyor.

  • Çekiliş Fonu

Çekiliş fonu kredisi ister peşinatlı ister peşinatsız vade sürenizi belirleyerek başvurunuzu çevrimiçi olarakta yapabilirsiniz. 

  • Vade Ortası Fonu

Vade ortası fon kredisinin güzelliği ise yatırımınızı kendiniz yönetebilmektesiniz.

  • Relax Ödem Fonu

Relax ödeme fonunda her ay bütçenize uygun ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. 

Peşinatsız İstanbul’da kredisiz ev alma avantajlarını değerlendirmek için Finansevim web sitesi üzerinden iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz. Bu şekilde Finansevim uzmanları sizlere dönüş yapacaktır.  Türkiye’nin herhangi bir yerinden bu sistemde ev alabileceğiniz gibi İstanbul gibi büyük ve gayrimenkulün yatırım sayıldığı bir şehirde kredisiz ev alma fırsatına sahipsiniz.  Kredisiz yani faizsiz olarak ev sahibi olabilirsiniz. 

Peşinatsız ve kefilsiz ev sahibi olma kolaylığı sağlayan Finansevim İstanbul’da Kredisiz Ev Alma fırsatı konusunda bilgi vermemiz gerekirse; Her ay ödeyebileceğiniz tutarı belirledikten sonra alacağınız evinde ne kadar olduğunu öğrenmeniz gerekiyor. Ekspertiz raporu size sağlıklı bir veri sunacaktır.  Ödeme gücünüze göre bir guruba dâhil olursunuz. Ve ardından noter huzurunda yapılan çekiliş ile İstanbul’da Kredisiz Ev Alma fırsatı teslim tarihini öğrenmiş olursunuz.  Yeni evinize kavuşmak işte bu kadar kolaydır.

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/kredisiz-ev-alma-firsati/