İktisat Evim Peşinatsız Ev ve Araba Sahibi Yapıyor

Konum bir ev satın almaya karar verdiğinizde en önemli noktalardan biridir. Ve elbette komşular da konum kadar önemlidir.

İktisat Evim Peşinatsız Ev ve Araba Sahibi Yapıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konum bir ev satın almaya karar verdiğinizde en önemli noktalardan biridir.  Ve elbette komşular da konum kadar önemlidir.  Gece müzik dinlemeyi seven bir komşu yâda evli değilseniz ailelerin çok olduğu bir yerde yaşamak size zorluk çıkarabilir.  Aynı şekilde araba alırken de otomatik olması yâda manüel olması gibi size uygun olan konuları iyice inceleyerek araba satın almanız elbette daha uygun olacaktır. 

Bir evin yâda aracın değerini belirleyen özelliklere dikkat kesilmenizi öneririz. 

Peki, İktisatEvim ile peşinatsız ev ve araba sahibi olma şansınız var mı?  30 yılı aşkın süredir devam eden sistemde bunun mümkün olduğunu gösteriyor.  Faizsiz sistemi imce usulü yâda altın günü mantığında basit olarak ifade edebiliriz.  Ancak daha detaylı bilgi edindiğinizde çok iyi bir yatırım aracı olduğunu da göreceksiniz. 

İktisatEvim’in en önemli özelliği küçük taksitler ile ev sahibi yapıyor olmasıdır. Peşinatsız ev ve araba sahibi yapan İktisatEvim birçoğumuz için umut kapısı oldu. Sosyal medyada bu sistemi kullanarak ev ve araba sahibi olmak istiyorsanız, gelir gider dengenizi düzenleyin. Ve aylık tasarruf miktarınıza göre dilediğiniz İktisatEvim sistemine dâhil olun.

İstediğiniz şehirden ev ve araba alma şansınız var.  Yazlık, kışlık, arsa, araba, iş için faizsiz ihtiyaç kredisi vb. yapmanız gereken kendi ödeme planınızı oluşturmak gerisi için İktisatEvim danışmanları sizlere yardımcı olacaktır.

İktisatEvim Kefilsiz Ev ve Araba Alma Avantajı

İktisatEvim ile ev ve araba alma şansına sahipsiniz, üstelik peşinatsız ev ve araba alma hakkına sahipsiniz. Bankaların kefil ve ipotek işlemlerinden sizi kurtaran sistemde İktisatEvim ile peşinatsız ev ve araba alma şansına sahipsiniz.          

Sistemde ekonomik yapınıza en uygun avantajlı sistemlerden birini tercih edebilirsiniz. 

  • Sıra Tespitli İktisat
  • Vade Ortası İktisat
  • Esnek Ödemeli iktisat

Bu sistemlerden her biri farklı ekonomik yapıya uygun kişiler için düzenlenmiştir. Dolayısı ile sistem üyelerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre yıllar içinde düzenlendiğinden bu sistemlerden biri eminiz sizin için de uygundur. Her talebinizi ve aklınıza takılan her soruyu sözleşme imzalama öncesi yâda sonrası İktisatEvim danışmanlarına yönlendirmenizi öneririm.

https://www.iktisatevim.com.tr/

https://www.iktisatevim.com.tr/pesinatsiz-araba-almak-istiyorum

https://www.iktisatevim.com.tr/pesinatsiz-ev-almak-istiyorum