Kardeş Payı Yeni Sezon ilk bölüm kahkahaya boğdu (KARDEŞ PAYI YENİ SEZON)

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Payı yeni sezona bu akşam başlıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in oynadığı Kardeş Payı 23. yeni bölümde neler yaşanacak

Kardeş Payı Yeni Sezon ilk bölüm kahkahaya boğdu (KARDEŞ PAYI YENİ SEZON)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Ekranların sevilen dizisi Kardeş Payı yeni sezona bu akşam başlıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir'in oynadığı Kardeş Payı 23. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Kardeş Payı hakkında detaylı bilgiler.. Yeni sezon başlıyor. Kardeş Payı yeni sezonu Sivas'ta açıyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, dev kadrosu ve sürpriz oyuncularla 29 Ocak Perşembe yani bu akşam ekrana geliyor. Kendine has tarzı ile milyonlarca seyirciyi ekrana kilitleyen “Kardeş Payı”, çok konuşulacak 2. Sezon ilk bölümü ile güldürmek için geliyor.Kardeş Payı dizisi bu akşam 23. yeni bölümü ile 2. sezona başlıyor. Kardeş Payı 23. bölüm fragmanı izleyicileri oldukça şaşırttı. Her ne kadar bildiğimiz sevdiğimiz karakterlerde bir değişiklik gözükmese de mahalledeki herkesin Sivas - Divriğ'de olması sürpriz yaşattı.

İzleyenlerin merak ve özlemle beklediği yeni bölümündeki bir sahnede, Sezai adlı karakterin öldüğünü sanan tanıdıkları arkasından böyle konuştu. İzleyenlere tam bir kahkaha şöleni sunan Kardeş Payı, sosyal medyada da kısa sürede en çok konuşulanlar listesinde birinci sırayı aldı.

İŞTE SOSYAL MEDYADA KARDEŞ PAYIYLA İLGİLİ YAPILAN YORUMLAR 

Özge VAROL ?@OzgeeeV  9 sa.9 saat önce

#KardeşPayıdönünce "Hoşlanmak günlük dizi izlemektir. Sevmekse senede 3 bölüm izlemek için Sherlock'u beklemek." Seviyoruz lan! :)

Melis Öykü Yüce ?@MlsOyku 

#KardeşPayıdönünce Senide doğrdğm gün hastnde bitane papaz gördm sen cenntliksn ddi nden dedm kırkyıllık ppazım byle günah ckartmadm ddi ????

furkii! ?@1janissary  

Hoşlanmak her hafta dizinin yeni bölümünü beklemektir. Sevmek yılda 3 bölüm geldiğini bile bile Sherlock'u beklemektir. #KardeşPayıdönünce

Güzem. ?@Gzmkandmr 

Karnıma ağrılar girdi, gözlerimden yaş aktı gülmekten ne güzel başladı bee! #KardesPayıdönünce

ranini® ?@raninimanini

Kardeş Payı çok güzel bölüm olmuş. Yolu açık, şansı bol olsun! #KardeşPayıDönünce