Kültür Merkezi Etkinlikleri Sona Erdi

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Yıl Sonu Etkinlikleri, Ud Eğitmeni Ensar Tunç ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği konser ile sona erdi.

Kültür Merkezi Etkinlikleri Sona Erdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nin, üç gün süren Yıl Sonu Etkinlikleri görkemli bir sahne programıyla final yaptı. Bağlama Dinletisi ile başlayan final gecesi programı, Türk Halk Müziği Korosu Konseri ile devam etti. Silivrililer söylenen şarkılara eşlik ederken; kursiyerler de yıl boyunca yaptıkları çalışmaları paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

HALK DANSLARI EKİBİNDEN MUHTEŞEM ŞOV

Halk Dansları Yetişkin Grubunun sahne gösterisi büyük bir dikkatle izlendi. İzleyenleri kendine hayran bırakan Halk Dansları Ekibi, muhteşem koreografileri, dans figürleri ve kostümleriyle sahneyi doldurdu. Gösteri sonrası dakikalarca alkışlanan ekibe, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici ve Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar çiçek taktim ederek teşekkür etti.

 

THM KOROSU GEÇMİŞE YOLCULUK YAPTIRDI

Gecede sahne alan Silivri Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Silivrililere müzik ziyafeti yaşattı. Türk Halk Müziği’nin en sevilen parçalarını Silivrililer için seslendiren Kültür Merkezi kursiyerleri, büyük beğeni topladı. Yıl Sonu Etkinlikleri Ud Eğitmeni Ensar Tunç ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği Ud Dinletisi ile sona erdi.