LGS'ye Hazırlanan Öğrencilere Online Destek

Çizgi Koleji, Korona virüs (Covid-19) sebebiyle evde LGS'ye hazırlanan öğrenciler için online destek hattını aktif etti. Öğrenciler, çözemedikleri soruları online olarak branş öğretmenine sorarak açıklamalı cevap alacak.

LGS'ye Hazırlanan Öğrencilere Online Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çizgi Koleji,tüm kampüslerinde geçerli olan online destek hattını aktif ederek LGS’ye hazırlanan öğrencilere destek olmaya hazır. ”Sen evde kal, hiçbir soru cevapsız kalmayacak” sloganıyla hareket eden Çizgi Koleji’nin online destek hattını aktif etti. Öğrenciler, her dersten çözemedikleri soruları ilgili branş öğretmenine aktararak açıklamalı cevabını öğrenecek.

Çizgi Koleji’nden yapılan açıklamada “Okulların kapandığı ilk günden itibaren, ÇİZGİ TV Online eğitim portalı (www.cizgitv.net),canlı ders uygulamaları, kendi öğrencilerine uyguladığı ve Silivri’deki tüm öğrencilere açtığı online deneme sınavları gibi hizmetlerin ardından şimdi de online destek modülünü aktif etti. ‘’SORUN CEVAPLAYALIM’’ uygulamasıyla tüm öğrencilerin yanında olmaya devam edecek” ifadelerine yer verildi.