Üretilen ürünler 45 Ülkeye Silivri'den gönderilecek

Ortaköy Sanayi bölgesinde 4 bin metrekare kapalı alanda Bandido kozmetik tarafından üretilen ürünler dünyanın 45 ülkesine Silivri'den gönderilecek.

Üretilen ürünler 45 Ülkeye Silivri'den gönderilecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaköy sanayi bölgesinde 4 bin metrekare kapalı alanda üretim yapacak olan Bandido Kozmetik’in açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde fabrika sahibi Celal Ağbacalan, davetlilerle tek tek ilgilenerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bandido Kozmetik hakkında bilgiler veren Fabrika müdürü Kimya Mühendisi Sibel Kumluyaz “Bandido Kozmetik,2017 yılında kurulan erkek berber gurubu kozmetikleri alanında faaliyet gösteriyor. Daha önceden Çatalca’da daha küçük ,daha butik bir fabrika şeklindeydi. Silivri’de ki kapasitemiz hem yüzölçümü hem de üretim kapasitesi olarak 3 katına çıktı. Satışlarımız yurtdışı satışları, iç piyasaya çalışmıyoruz. Yaklaşık 45 ülkeye ihracatımız var.2 sene içinde 15 -20senelik firmaları geride bıraktığımız için çok mutluyuz. Erkek kozmetik ürünlerinde erkeklerin daha çok berberde kullandıkları ürünler, bunların sarf malzemeleri de dahil” şeklinde konuştu.