Silivrispor sezona damgasını vuracak

Yeni sezonda TFF 3. ligde mücadelesini sürdürecek olan Silivrispor, Perşembe günü ikinci hazırlık maçında Süper Amatör Küme ekiplerinden Batı Trakya'yı konuk edecek.

Silivrispor sezona damgasını vuracak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maç Silivri Stadı’nın TFF 3.Lig kriterleri için bakıma girecek olması nedeniyle Mehmet Karasu Tesislerinde oynanacak. Saat 17:00’da başlayacak olan maçtan sonra, mavi kırmızılılar cumartesi günüde TFF 2. lig ekiplerinden G.O. Paşaspor ile özel bir maç yapacak.   

KAMP İÇİN DORUKKAYA’YA

Silivrispor İdari Menajeri Özgür Kurt’un gazetemize verdiği açıklamada, “ takım olarak 11 Ağustos’ta kamp için Bolu Dorukkaya’ya gideceğiz. Ağustos ayı itibariyle çalışmalarımıza ciddi olarak hız verdik. Yeni sezon için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Silivrispor’u, bu ay yoğun bir çalışma bekliyor. 11, 14 ve 17 Ağustos tarihlerinde de İstanbul’a dönerek 3 hazırlık maçı yapacağız” diyerek Silivrispor’un yoğun bir dönemden geçtiğinin bilgisini verdi.

BEŞİKTAŞ İLE ÖZEL BİR MAÇ

Silivrispor’un kamptan dönmesinin ardından 22 ya da 23 Ağustos’ta Beşiktaş A takımı ile özel bir maç yapacağı ve bu karşılaşma ise Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacağı verilen bilgiler arasında.