AK Gençlik, Silivrispor maçında birlik mesajı verecek

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları, yarın Silivri Stadı'nda oynanacak Silivrispor-Kırıkhanspor maçında tribünleri Türk Bayrakları ile kırmızı beyaza boyayarak teröre tepki gösterecek.

AK Gençlik, Silivrispor maçında birlik mesajı verecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları, son zamanlarda ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarına tepki göstermek için Silivri Stadı’nda olacak. Silivrispor ile Kırıkhanspor mücadelesinde tribünlerdeki vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları, hem şehitleri yad edecek hem de teröre karşı birlikte mesajları verecek.

34. ve 38. dakikalara özel hazırlık

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ta ve bugün Kayseri’de yaşanan hain terör eylemlerinde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için İstanbul’un plakası olan 34. ve Kayseri’nin plakası olan 38. dakikalarda tribünde dev Türk Bayrağı açacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri Gençlik Kolları üyeleri adına Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç yaptığı açıklamada “Maç boyunca hem şehitlerimizin hatırasına sahip çıkacak, hem de şanlı Bayrağımızın gölgesinde birlik içerisinde olduğumuzu tüm dünyaya haykırmış olacağız!” dedi.