Diyabet Hakkında Bilgiler Verildi

Silivri Belediyesi, şeker hastalığına dikkat çekerek hastalığın tedavi yöntemleri ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında bir seminer düzenledi.

TAKİP ET
Silivri Belediyesi, söyleşi ve seminer programları Şeker Hastalığı (Diyabetes Mellitus) seminer programıyla devam etti. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Genel Dhiliye Bilim Dalı Başkanlığından Doçent Doktor Işık Davutoğlu, Uzman Dr. Mahir Cengiz, Uzman Dr. Serap Yavuzer ve Diyetisyen Cemile İdiz, katılımcılara şeker hastalığı hakkında bilgiler verdi. Hastalığın tedavi yöntemleri, dikkat edilmesi konular ve kişisel olarak yapılması gerekenler hakkında bilgi veren heyet, sunum eşliğinde beslenme yöntemleri hakkında da açıklamalarda bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu seminer sonunda konuşmacılara teşekkür ederek, kendilerine Silivri'yi tanıtan kitap setlerinden hediye etti. 

ÜCRETSİZ ŞEKER VE KOLESTEROL ÖLÇÜMÜ YAPILDI

Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi personeli, seminer programı süresince ücretsiz tansiyon, şeker ve kolesterol ölçümleri gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme