Hero Baby ile Sağlıklı Bebekler Mutlu Yarınlar

Türkiye'nin lider bebek maması markası İsviçreli Hero Baby, annelerle uzman doktorları bir araya getirmeye devam ediyor. 13 Aralık 2019, Cuma günü Silivri Belediyesi ile 'Bebeklerde ve Küçük Çocuklarda Tamamlayıcı Beslenme' konulu buluşmada Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık bebek beslenmesiyle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak.

TAKİP ET

Türkiye'de üretim yapan tek bebek maması markası olan İsviçreli Hero Baby, Silivri Belediyesi'nin de katkılarıyla annelerle uzman doktorları buluşturacak.

0-3 yaş arası çocuk sahibi tüm ebeveynlere açık olan 'Bebeklerde ve Küçük Çocuklarda Tamamlayıcı Beslenme' konulu seminer 13 Aralık 2019, Cuma günü saat 14.00-16.00 arasında Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleştirilecek. Hero Baby tarafından uzman hekimleri ebeveynlerle buluşturan 'Sağlıklı Bebekler Mutlu Yarınlar' seminerleri bebeklerimizin doğru ve sağlıklı beslenmesi adına ebeveynleri bilinçlendirmeyi amaçlıyor.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık'ın katılımıyla düzenlenecek seminerde katılımcılara Hero Baby ek gıda paketi de hediye edilecek.

Hero Baby Hakkında:

Uluslararası bir gıda firması olan Hero, 1886 yılında İsviçre'de kuruldu. İlk kuruluş amacı, meyve ve sebzelerin sağlıklı ambalajlarda saklanabilmesi olan Hero, daha sonra üretim alanını genişletti. Hero, bugün dünya üzerinde 4 bin 300 çalışanıyla, bebek maması (biberon, kaşık ve kavanoz mamaları), meyve suları, tahılı bar, reçel ve benzeri gıda alanlarında ürünler sunuyor.

133 yıldır tüketicisine kaliteli ürünler sunan Hero, bugün Avrupa'nın en büyük mama üreticilerinden biri konumunda. Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Afrika'da faaliyet gösteren Hero Grup, başarısını inovasyon, teknoloji ve kalite sistemi yatırımlarına borçludur. Kurulduğu günden bugüne, kalite ilkesine sonuna kadar bağlı kalarak üretim yapan Hero, ürün kalitesinde de liderdir.Hero Türkiye, Türkiye'de bebek beslenmesine uygun kalitede yetiştirdiği meyveler, sebzeler ve tahıllar ile üretim yapar.

Bebek besinlerini üretirken mutfaklarımızda kullandığımız besinlere çeşitlilik ekler, vitaminler, mineraller ile besin değerlerini artırır. Bebeklerini sağlıklı besinler ile beslemek isteyen annelerin gösterdiği özen Hero Baby'nin de önceliğidir. Hero Baby'nin Türkiye'deki 60'tan fazla çeşitte ürün içeren portföyü arasında; biberon mamaları, kaşık mamaları, kavanoz mamaları yer alır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Palabıyık Hakkında

Uzm. Dr. Murat Palabıyık, 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. SSK Bakırköy Hastanesi'ndeki çocuk sağlığı ve pediatri alanindaki uzmanlığının ardından 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde neonatoloji (yeni doğan bebek) alanında üst uzmanlık ihtisasını yaptı.

1989 yılından bu yana hekimlik yapan Murat Palabıyık İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Hastanesi ve International Hospital gibi önemli hastanelerde görev yaptı.

Çocuk sağlığı üzerine pek çok akademik yayında makaleleri yayınlanan Murat Palabıyık, 2017 yılından bu yana da Elit İstanbul Tıp Merkezi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak çalışıyor.

Bakmadan Geçme