MHP'den Selimpaşa çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selimpaşa'da faaliyet gösteren kahvehaneleri gezerek vatandaşın sorunlarını dinledi.

TAKİP ET
Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selimpaşa'da faaliyet gösteren kahvehaneleri gezerek vatandaşın sorunlarını dinledi. 

MHP Selimpaşa Mahalle Başkanı Kemal Erboğa ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde hükümetin politikalı ve ilçe yerel yönetiminden beklentilerin konuşulduğu kahve gezilerinin ardından kısa bir açıklamada bulunan MHP Silivri Teşkilat Başkanı Zafer Yalçın; 'MHP Silivri olarak ilçemizde gezilmedik mahalle, dinlenmedik sorun bırakmıyoruz. Geçtiğimiz gün Selimpaşa Mahallemizde halkımız ile bir araya geldiğimiz toplantılarda ortak sorun maddi sıkıntılar oldu. Yaşanan maddi sıkıntılar nedeni ile halkın zaruri ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlandığını belirtmesi ülke olarak geldiğimiz noktanın en belirgin adaletsizliğini işaretlemiş oldu. Bizler MHP Silivri ilçe teşkilatı olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Herkesi partimize davet ediyoruz. Yaklaşan genel seçimlerde bölgemizden en fazla vekilimizi çıkarabilmek adına da çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Bir takım bizlerin kale almadığı ortamlarda ilçe teşkilatımızın olumsuz yönde eleştiriliyor olması aslında bizim çalıştığımızın göstergesidir. Bize saldıranlar dilediği kadar saldırmaya devam etsinler. Bizler Silivrili ülkücüler olarak doğru bildiğimiz yoldan kesinlikle çıkmayız. Kim ne derse desin, kim ne yazarsa yazsın umurumuzda olmaz. Doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Demem o dur ki meyve veren ağaç taşlanır. Gölgemizden faydalananların da dalımızı neden kırmaya çalıştığının biliyor ve anlıyoruz. Bu tip insanlara gülüyor ve kafamıza takmıyor işimize bakıyoruz' dedi.



Bakmadan Geçme