Türkiye'nin yerli otomobili TOGG Silivri'de

Türkiye'nin yerli otomobili (TOGG), Silivri'de vatandaşlarla buluştu. Kaymakamlık arkasında sergilenen TOGG'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ülkenin pek çok noktasında vatandaşlarla buluşan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) T10X modeli, Silivri'de de görücüye çıktı. Kaymakamlık arkasında sergilenen araca Silivrililer yoğun ilgi gösterdi. Yerli ve milli otomobil TOGG'u yakından inceleme fırsatı bulan vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk “TOGG'u ülkemize kazandıran Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. Tabi ki bunun yanında elini taşın altına koyan 5 babayiğidi de unutmamak lazım. Allah onlardan razı olsun. Devlet ve milletimiz için daha ileri inşallah bizlere nasip olur.” dedi.

Yorumlar 3
Necati Dinçer 13 Mayıs 2023 14:17

Silivri,de yaşayan biri olarak gördüm vede ,hem sevindim, hem üzüldüm. Çok geç kaldığımıza inanıyorum. Bir Romanya,yı, bir İran,ı , bir Malazya,yı , bir Hindistan,ı düşündüm. Genede hayırlı olsun.

Silviya 12 Mayıs 2023 22:54

Efendim, bilgim bulunmuyor. Kaç asgari ucretle alınmakta? Bilgi verir misiniz? Saygılar.

Kkg 12 Mayıs 2023 20:59

Harika bir araç yapmışlar Emeği geçenlerden Allah razı olsun

Bakmadan Geçme