Bekaroğlu, Silivri'de ziyaretlerde bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü durmak bilmiyor. Her gün bir milletvekili adayını ağırlayıp alan çalışmalarında bulunan CHP'nin bugün ki misafiri Mehmet Bekaroğlu idi.

Bekaroğlu, Silivri'de ziyaretlerde bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

7 Haziran Genel Seçimleri'ne son sürat hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü dur durak bilmiyor. İlçe Başkanı Suna Göçengil, Milletvekili Adayı Mehmet Bekaroğlu'nu ve İlçe Yönetimini yanına alarak bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak, Silivri İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş'ı ziyaret ederek karşılıklı sohbet eden CHP'li heyet, hayır dileklerinde bulundu.

Ardından, İlçe Başkanlığı'na ziyarete gelen SİAD yönetimini ağırlayan CHP'li heyet, Silivri'deki sanayii sektörü hakkında bilgi aldı.

CHP'li heyetin bu seferki durağı Silivri Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışı oldu. Hayırlı olsun dileklerinde bulunan Suna Göçengil ve Mehmet Bekaroğlu ardından Silivri Sanayii sitesine gitti.

Silivri Sanayii Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan'ın yeni makamını ziyaret eden CHP'li heyet, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret esnasında açıklamada bulunan Suna Göçengil; "Umarım bu güzel makamda sanayii esnafı için güzel projeler üretilir." dedi.

Daha sonrasında CHP'li heyetin durağı Ortaköy Mahallesi Sanayii Bölgesi oldu. CHP'li heyet yolda gördükleri işçilerin yanında durup kolay gelsin dileklerini iletip, işçileri rahatlatacak projelerini işçilere aktardıktan sonra VHS fabrikasına ziyarette bulundu. Fabrika içerisinde dolaşıp kolaylık dileklerinde bulunmadığı tek bir fabrika işçisi bırakmayan CHP'li heyet buradan ayrıldı.

Son olarak, CHP'li heyet Silivri Ordulular Derneği'ne bir ziyarette bulunarak Ordulu hemşehrilerimizle hasbihal edip, gündem hakkında sohbet ederek, CHP'nin sosyal devlet projelerinin Türkiye'ye yararını anlattı.