İstanbul'un en güzel Lavanta bahçeleri Silivri'de

Silivri Belediyesi'nin Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde yetiştirdiği Lavantalar hasat edildi. Bu yılki Lavanta Hasat Şenliğinde yeni evlenecek olan çiftlerin nikahı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz tarafından kıyıldı.

İstanbul'un en güzel Lavanta bahçeleri Silivri'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediyesi’nin Gümüşyaka Mahallesinde bulunan Silivri Belediyesi Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezide ürettiği Lavantalar bu yıl yeni evlenecek çiftlerin buluşma adresi oldu. Çiftlerin nikahını Silivri belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı.

İstanbul'un en güzel lavantalarının üretildiği TÜRAM’da düzenlenen Bu yıl ki Lavanta Hasat Şenliği pandemi süreci nedeniyle sade bir şekilde gerçekleştirildi. Yeni evlenecek çiftlerin misafir edildiği şenlikte katılımcılar bol bol fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirdi.

“YENİ EVLENECEK OLAN ÇİFTLERİMİZİN MUTLAKA GELMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUZ”

“Ortam çok güzel, Lavanta bahçelerinin içerisinde, doğayla iç içeyiz” diyen İsmail Samet Devge ve Tuğba Kolan çifti “Silivri Belediyesinin bize sunduğu bu fırsatı değerlendirmek istedik. Evimiz Silivri’de olduğu için bizim için çok büyük avantaj oldu. Silivri’de böyle bir yerin olduğunu arkadaşım söyleyene kadar bilmiyordum. Gerçekten çok güzel bir yer, yeni evlenecek olan çiftlerimizin buraya mutlaka gelmelerini tavsiye ediyoruz. Alan çok büyük ve inanılmaz manzaralar var.” Şeklinde konuştular.

“BURADA BULUNMAKTAN SON DERECE MEMNUNUZ”

Düğünlerini Pandemiden dolayı ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Ruşen Can Akal-Betül Tokaç çifti de “Bize sunulan güzel bir fırsattı bu, Normalde doğal ortamlarda bulunmayı tercih eden bir çiftiz. İstanbul da olması bizi mutlu etti. Biz Kemerburgaz’dan geldik. Türkiye’nin belli bölgelerinde var bu tür bahçeler, Silivri’de böyle bir yerin olması hem Türkiye açısından hem de İstanbul açısından çok güzel bir fırsat. Burada bulunmaktan son derece memnunuz” dedi.

“BAŞKANIMIZ BİZLERİ YİNE YALNIZ BIRAKMADI”

 Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın nikahlarını kıydığı Emre Doğan ve Gizem Topal çifti de “Bugün en mutlu günümüzde Başkanımız bizleri yine yalnız bırakmadı. Başkanımızın bizdeki yeri çok ayrı, evlilik teklifimizi 14 Şubat’ta yapmıştım. Şimdi de nikahımızı kıydı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok mutlu etti” dedi.

Hasat şenliği, yapılan ikramlarla gün boyu devam etti.