Çatalca Belediyesi İki Tır Dolusu Yardım Yolladı

Türkiye genelinde CHP'li belediyeler, IŞİD'den Türkiye'ye kaçan göçmenler için hazırladığı yardım malzemelerini Şanlıurfa'ya gönderiyor.

Çatalca Belediyesi İki Tır Dolusu Yardım Yolladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde CHP’li belediyeler, IŞİD’den Türkiye’ye kaçan göçmenler için hazırladığı yardım malzemelerini Şanlıurfa’ya gönderiyor. 


Alınan bu yardım kararı sonrasında Çatalca Belediyesi de IŞİD zulmünden ülkemize kaçan göçmenler için hazırladığı yardım malzemelerini Şanlıurfa’ya gönderdi. IŞİD zulmünden kaçanlara yardım amacıyla Şanlıurfa’ya götürülen yardım malzemeleri CHP genel başkan yardımcıları Veli Ağbaba ve Mehmet Bekaroğlu’nun koordinasyonunda Şanlıurfa Suruç Belediyesi’ne ulaştırılacak ve belediye başkanları, milletvekilleri CHP il-ilçe başkanları tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilgili ve yetkililere teslim edilecek. 


24 Eylül 2014 Çarşamba günü Çatalca Belediyesi’nden yola çıkan iki TIR dolusu insani yardım malzemesini Şanlıurfa’ya; Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bayram Ali Çeşmeci, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya ve Ayhan Tutun ile birlikte Çatalca Belediyesi daire müdürleri uğurladı.