Crc Yemek Hizmetleri

Crc her sektörden firma ile iş birliği yaparak, iş ortağı bilinci ile hareket etmektedir.

Crc Yemek Hizmetleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu anlamda Crc, firmalara alım yaptıkları sektörlerde en uygun maliyet ile kalitenin bir arada olduğu firmaları bir araya getirerek her geçen gün iş birliği halkasını genişletiyor. Firma faaliyeti ana tabanı yemek firmaları olup, geniş iş ortaklarından oluşan üyeler ile günlük 120.000 kişiye yemek hizmeti verebilme kapasitesine sahiptir.

Crc Hizmet Portföyü

2006 yılında yemek üretimi ile başlayan firma 2010 yılından itibaren hizmet ağını, müşteri ve ortak portföyünü genişleterek farklı hizmetler sunmaya başlamıştır.

Bu hizmetler;

  • Personel yemeği
  • İçme suyu
  • Araç kiralama
  • Akaryakıt
  • Kargo
  • Kurye hizmetleri
  • İletişim hizmetleri toptan gıdadır.
  • Catering firmaları

Bunun gibi hizmetler ile müşterilerine satın alma konusunda çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

Crc Ortak Satın Alma

Crc; süreklilik arz eden ve aynı zamanda gümrük, vergi, maliyet, ham madde gibi değişkenlik gösteren piyasa şartlarında, firmaların bu değişkenliğe uyum sağlamasına yönelik destek sağlamaktadır.

Küçük, orta ve büyük işletmelerin satın alma stratejilerine göre elde ettikleri kâr marjının dengelenmesi ve her işletmenin alırken kâr etmesi hususunda Crc kurumsal firma bilinci ile muhasebenizi önemsiyor. Ortak satın alma, üye firma ve üye müşteri avantajları ile sizlerin arz talep ilişkinizi en üst seviyede tutuyor. Birçok işletme ve firmanın satın alma stratejisi, departmanı, iş ortakları ve verdiği önem farklılık gösterir.

Büyük firmalar için satın almada yapılacak her kuruşun önemi büyüktür.

Crc, firma olarak bu bilinci küçük ve orta ölçekli işletmelere de empoze ederek, rekabet ortamını tekelcilikten çıkarmayı hedeflemektedir. Bu hususta Crc firmasında bulunan seçkin üye tedarikçiler, iş ortakları ve satın alma ağı ile müşterilere satın alırken kazandırıyor. Üye firmalar ise müşteri portföylerini genişleterek her geçen gün büyüyor.

Crc Üye Müşterilerine Özel Avantajlar

Crc firması, yemek üretim kapasitesi ve üyeliğinde bulunan catering firmaları ile yemek ihtiyaçlarınızı, müşteri memnuniyetine öncelik vererek sağlıyor. Müşteri ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermek adına, firma profilinize uygun fizibilite çalışması yapıyor.

İstediğiniz yemekleri en uygun fiyatla almanızı sağlıyor. Müşteri odaklı çalışan firma, herhangi bir firma değişikliğinde fiyat değişikliğine gitmeden aynı fiyatlandırma üzerinden müşteri özgürlüğü ilkesine bağlılık gösteriyor. Crc; sağlığınızı önemsiyor bu nedenle sizlerin iş yoğunluğu sebebi ile denetleme imkanınızın olmadığı yemek firmalarını adınıza denetliyor ve Crc ekibi tarafından raporlanarak aylık olarak tarafınıza gönderiliyor.

Bunun yanı sıra yasal olarak yemek firmalarının her hafta düzenli kesmek zorunda olduğu fatura takibini yaparak sizlerin mali iş yükünü hafifletiyor. Yemek sayısı, sipariş takibi ile ne yediğinizi içtiğinizi takip eden, online anket ile memnuniyetinizi önemseyen tam bir iş ve çözüm ortağıdır.