Bi bitmediniz! Bi bıkmadınız! TCK 104 göre bu SUÇTUR!

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün yeni bir skandal sözlere imza attı! Fatih Erbakan, 14-15 yaşındaki kız çocukların evlenebilmesini savunacak skandalı şu ifadelerle dile getirdi

Bi bitmediniz! Bi bıkmadınız! TCK 104 göre bu SUÇTUR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün yeni bir skandal sözlere imza attı! Fatih Erbakan, 14-15 yaşındaki kız çocukların evlenebilmesini savunacak skandalı şu ifadelerle dile getirdi;

Fatih Erbakan, 14-15 yaşındaki kız çocukların evlenebilmesini savunacak skandalı şu ifadelerle dile getirdi; ‘’ "Anadolu'da yıllardan beri büyüklerimiz 14,15,16 yaşında evlenmiş, mutlu yuva kurmuşlardır. 15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir" dedi. Halbuki Kuran’da Allah açık bir dille evlenme yaşının beden yaşı (cinsellik) ile değil akıl yaşı ile belirlenmesi konusunda bizleri uyarmıştır.

Canlı yayında 12 yaşının en ideal doğurma yaşı olduğunu söyleyen Prof. Dr. Muttalip Özgüven’den sonra şimdi de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan benzer bir skandal sözlere imza attı.

Erbakan skandal sözlerini şu ifadelerle dile getirdi;

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biz10 TV'de Zeynep Uzun'un konuğu oldu. Erbakan, çocuk yaştaki evliliklerle ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Anadolu'da yıllardan beri 14, 15, 16 yaşında evliliklerin olduğunu ve bu insanların mutlu yuvalar kurduklarını belirten Erbakan, "15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir" ifadesini kullandı.

Kaynak: kamupersoneli