Hediye konusunda hayal gücünüz ne kadar geniş?

Yılbaşı, yeni bir yılın ve yaşanacak tüm güzel günlerin habercisidir. Birine hediye almak dünyanın en güzel duyguları içerisinde yer alır.

Hediye konusunda hayal gücünüz ne kadar geniş?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılbaşı, yeni bir yılın ve yaşanacak tüm güzel günlerin habercisidir. Birine hediye almak dünyanın en güzel duyguları içerisinde yer alır. Hepimiz sevdiğimiz insanların iyiliğini, onların başarılı olmasını, mutluluklarını görmeyi isteriz. Dolayısıyla alacağımız hediye karşı tarafta mutluluk hissinin oluşmasına olanak sağlamalıdır. Alınacak hediye burcundan tarzına kadar dikkat edilmesi gereken bir olaydır. Bir hediyenin ardında anlamı olursa maneviyatı kesinlikle daha yüksek olacaktır… Hediye sonuçta deyip geçmeyin lütfen. Hediye alıp vermek, insanlık tarihi kadar eski bir alışkanlıktır.

Hediyeler ucuz veya pahalı olarak ayrılabilir. Ama bu pahalı olanların ucuz olanlardan daha üstün olduğunu söyleyemez elbette.

Ben gibi klişe hediyeleri sevmeyenlerin imdadına kişiye özel hediyeler yetişiyor.

Sevdiğim ve önem verdiğim kişiler için hediye almak bir ritüeldir benim için. Ne alacağımı uzun uzun düşünmeyi severim, alacağım hediyenin hem benden ve benim zevkimden izler taşıması, hem de hediyeyi vereceğim kişinin severek kullanacağı bir hediye olmasına önem veririm.

Mesela kolay  elde edilebilen, herkes için sıradanlaşmış, herkesin ulaşabileceği hediyeler yerine, mümkünse tek, el yapımı, yapım sürecine sabır ve göz nuru girmiş olan hediyeleri almayı seviyorum. Enerji dolu, sevgiyle, ince düşüncelerle hediye edilen objenin yanından her geçtiğinde, o hediyeyi her kullandığında, aynaya her baktığında ince düşüncenizi ve sizin tarafınızdan düşünülmek ve sevilmenin ne kadar kıymetli olduğunu hissetmesini isterim hediyeyi verdiğim kişi...

Silivri bu konuda biraz yetersiz. Seçenekler yok diyecek kadar az. Bu sene bu seçeneklere bir alternatif olarak SİLAVANTA oldu. Baktığımda tüm yıl bize eşlik edebilecek hediyelikler yapılmış.

Kapı süslerinde lavanta, ceviz,buğday başağı,patlamış mısır, çam ağcı kozalağı olmadan olmaz. Çünkü bunlar evin bereketini ev halkının uzun ömürlü olmasını ve sağlıklı olmasını temsil eder.

Hediyenizi almadıysanız sahilde mis kokulu olan yere SİLAVANTA’YA da bir göz gezdirin derim,işletmecisi güzel yüz ve sıcak yürekli Sibel ablanın lavanta çayını mutlaka içiniz…

Sevgiyle kalın
Chenay Kobak