Mahalle ziyaretleri Kavaklı ile devam etti

Mahalle ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü, Kavaklı'da kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mahalle ziyaretleri Kavaklı ile devam etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan seçim öncesinde çalışmalarını hızlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü Kavaklı’da kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın konuşma yaptığı toplantıya CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri İlçe Yönetimi, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.   

Işıklar: “Yaşanabilir bir Türkiye olmasını istiyoruz”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyeti demokratik yapan, adı değil. Bir cumhurbaşkanı seçilmiş olması onu cumhuriyet yapmıyor, başına tabela ile cumhuriyet yazmakla da olmuyor. Onun içini dolduran değerler var. Demokrasi var! Demokrasi korku ile yan yana gelecek bir kavram değil. Demokrasi olan yerde korku olmaz, korkunun olduğu yerde de demokrasi olmaz. Düşünceni özgürce söyleyebileceğin bağımsız, özgür bir millet olmanın zeminini bu seçimde hazırlayacağız. Umutlarımız var, tek düşüncemiz yaşanabilir bir Türkiye olmasını istiyoruz. 

“Belediyeler açılacak, köy muhtarlıkları geri verilecek”

Geçmişte o yokluklarla yapılan bütün her şeyi 13 yıl içerisinde haraç mezat satıldılar. En son satılacak neler kaldı, topraklar gitmeye başladı ve bu köylerin tüzel kişiliği kaldırılarak Türkiye’nin idari yapısını değiştirdiler. Bu cumhuriyetin en önemli günlerini, bayramlarını, T.C.’yi kaldıracak kadar cesaretlenebildiler. Türkiye’nin belediye sayısı artması gerekirken, kapatıyorsun, kısıtlıyorsun sonra da itibardan bahsediyorsun! Kavaklı halkının itibarı yok muydu? Yerinde yönetimi, yerinden yönetimi buranın seçilmiş meclisi, Kavaklı’nın sokağını, kıyısını, köşesini bilen insanların burada görev yapması lazım. İktidara gelir, gelmez belediyeler açılacak. Köy muhtarlıkları geri verilecek. 

“CHP bu ülkenin nefes almasını sağlayacak”

İnsan gibi, değerlerimizle, karnı tok, sırtı pek, içte huzur, dışta onurumuzu koruyarak yaşayacağız. Attığımız oyu sandıktan çıkarırsak bu konuştuklarımız hayata geçebilir. Seçimin gerçekten güvenliği sıkıntılı, gidip sandıkların başında duracağız. Atılan oyu sandıktan çıkarırsak sayılara yansıyacak. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin nefes almasını sağlayacak. Umut içinde, barış içinde, birlik içerisinde beraber yaşamaya niyet etmiş, gönül koymuş herkes bu dönem CHP’ye şans verecek. Taze bir başlangıç ve yaşanabilir bir Türkiye için.”