Medical Park Tıbbi Onkoloji Bölümü Açıldı

Hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri ile hizmet veren Medical Park Silivri Hastanesi, medikal onkoloji bölümünü hizmete açtı.

Medical Park Tıbbi Onkoloji Bölümü Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Törene Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar, Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Sağlık müdürü Özcan Açıkbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral, Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş, SİAD Başkanı Hakan Kocabaş, SİBESO Başkanı Nuray Koçer, CHP Meclis üyesi Zafer Bıyıklı, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye'nin en yaygın hastaneler zincirlerinden Medical Park Hastaneler Grubu, sağlık alanında verdiği kaliteli hizmeti İstanbul Silivri'ye taşıdı. Hasta odaklı hizmet anlayışı, ileri tanı ve tedavi yöntemleri ile hizmet veren hastane, şimdi de medikal onkoloji bölümünü hizmete açtı. Yapılan açılış töreninde, Silivri’de iyi hizmet vermeyi amaçladıklarını söyleyen Eski Silivri Anadolu Hastanesi Kurucusu Dr. Hayati Arkaz; “Silivri, deniziyle, insanıyla İstanbul’un en güzel köşelerinden. Bu nedenle de nüfusu hızla artıyor. Trakya’nın her bölgesinden gelen hastalara hizmet veriyoruz. Hastanemizde onkoloji bölümünün eksikliği hep hissediyorduk. İlk basamak olarak, medikal onkoloji bölümünü kurmaya karar verdik. Şimdiki hedefimiz, onkoloji bölümümüzü radyoterapi ile güçlendirmek ve kalp cerrahisi bölümü ile hizmet vermek. Kısa zamanda birçok bölümü hizmete açacağız. Verdiğimiz hizmetin kalitesi artsa da fiyat politikamız değişmeyecek” dedi. 

Açılış kurdelesini kesen Silivri Kaymakamı Faruk Bekârlar ise şunları söyledi: “Her ne kadar bu tür yatırımları özel girişimler yapıyorsa da biz bunları kamusal olarak görüyoruz. Sağlık hizmeti kamu hizmetidir. Türkiye’de sağlık hizmetinin alıcısı da özel sektörden yine kamudur, devlettir. Dolayısıyla bizler buraları devletin kendi hastanesinden farklı görmüyoruz. Bu adımlar bizim kendi attığımız adımlar gibi mutlu ediyor. İnşaallah buraya hiç ihtiyaç duyulmaz ama ihtiyaç duyulduğu zaman da insanların ihtiyacı görülebilsin. Sizleri tebrik ediyorum attığınız bu adımlar için, ilçemize bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Medical Park Silivri Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Suna Çokmert de “Kanser hastalığı her geçen gün artmakta ve ilerleyen yıllarda dünya için en önemli sağlık problemlerinden biri haline gelecektir. Lokasyon açısından Silivri’de çok sayıda hastaya hizmet vermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu. Yeni açılan medikal onkoloji bölümünde kemoterapi ve hormonoterapi uygulamalarının yanı sıra kanser hastalarının teşhis ve tedavileri için diğer bölümlerden de her türlü konsültasyon imkanı sağlanacak.12.230 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Medical Park Silivri Hastanesi'nin Tıbbi Onkoloji Bölümü’nde ise 8 kemoterapi koltuğu bulunacak.