Türkiye'de Diş ve İmplant Tedavisi

İmplant, protez dişlere destek amaçla yapılan köklerdir ve çene kemiğine yerleştirilir. İmplantlar, herhangi bir nedenle dolgu yapılamayan, çekilmiş eksik dişlerin yerine yapılan protezlerdir. Oldukça sağlıklı olan implantlar uzun ömürlüdür ve hayatınız boyunca kullanabilirsiniz. İmplantlar vida şeklinde olup titanyumdan yapılır, bu nedenle insan sağlığına zarar vermez.

Türkiye'de Diş ve İmplant Tedavisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’de implant tedavisinin en başarılı olduğu yerlerden biri de İzmir’dir. Arama motoruna izmir implant yazdığınız zaman İmplant Diş Türkiye İzmir bu konuda size en iyi hizmeti verecektir. Uygulanan bazı diş tedavi hizmetleri aşağıdaki gibidir.

Diş Dolgusu: Bu yöntem ile dişlerdeki çürükler temizlendikten sonra dişin iç kısmının doldurulur. Çürük diş kurtarılabiliyor ise diş çekimi gerçekleşmez, çürük temizlenir ve yerine dolgu işlemi gerçekleşir. Böylece hasta diş kaybı yaşamamış olur. Gümüş (amalgam) ve beyaz renkli estetik dolgu da denilen (kompozit) dolgu çeşitleri bulunmaktadır. Bir de porselen dolgu çeşidi vardır ki hastalar tarafından çok fazla tercih edildiği söylenemez.

Diş Eti Tedavisi: Diş eti hastalıkları ciddi hastalıklardır. Diş eti hastalıklarının sebebi olarak enfeksiyon gösterildiğinden dolayı tedavi edilmediği sürece enfeksiyon diş köklerine kadar ulaşır. Bu da zaman zaman operasyonel ameliyatlara ve diş kayıplarına yol açar. Diş eti hastalıklarına yol açan farklı nedenler vardır ve bunların yaşanmaması için yapılması gereken yöntemler bulunur. Evde kişisel diş temizliğinize özen göstermeli ve altı(6) ayda bir(1) diş doktoruna görünmelisiniz.

Porselen Diş: Porselen diş bir kaplama çeşididir. Bu dişler her hasta ve her diş için farklı ölçü ve şekillerde tasarlanır. Dişe doğal görünümü verdiği ve kaliteli olduğu için hastaların tercih ettiği, diş hekimlerinin de önerdiği bir yöntemdir. Estetik görüntüsüne önem veren kişiler, dişlerinde herhangi bir sorun olmasından kaynaklı (diş çarpıklığı, diş eksikliği, vb.) porselen diş kaplama uygulamasına başvurmaktadırlar.

İmplant Tedavisi: Bu tedavi yöntemi diş kayıplarında en sağlıklı yöntemdir. Dental implant veya diş implantı olarak geçer. Titanyumdan yapılan ve çene kemiğine uygulanan vidanın üzerine protez diş takma işlemidir. Diş hekimlerinin en çok önerdiği tedavi yöntemidir ki implant Türkiye sayfasında nasıl yapıldığını, fiyatını ve ne kadar talep gördüğünü bulabilirsiniz.

Çocuk diş tedavisi, diş teli tedavisi, diş estetiği gibi tedaviler de uygulanan yöntemler arasındadır.

İmplant Fiyatları Nasıldır?

İmplantlar diğer uygulamalara göre daha pahalı bir yöntemdir. Doğala en yakın ve uzun ömürlü olması implantı en tercih edilen yöntemin başında getirir. Pahalı olmasının nedenlerinden biri de implantların dövizle ithal ediliyor olmasından ve kaliteli implantlar kullanılmasından dolayı Türkiye implant fiyatları bakımından diğer yöntemler göre biraz daha pahalı diyebiliriz.

İmplantları araştırırken hem implantın kalitesini hem de diş hekimlerini iyi araştırmanız gerekir.

Neden İmplant Diş Türkiye

Başlıca amaçları hastalarını ön planda tutmak, onların sağlığını korumak ve onlara en iyi hizmeti verebilmek için tıbbın tüm alanlarındaki değişimleri takip ettiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle bilimsel ve teknolojik alandaki gelişmeleri yakından izledikleri için diş sağlık sektörünün tüm ihtiyaçlarını görüyorlar.

Hasta-çalışan güvenliği her şeyden önemlidir. Kaliteli ve şeffaf olmaları İzmir’de diş eti sağlığı deyince akla onları getiriyor.