Sergisinin gelirini 4 çocuk annesine bağışladı

Silivri'nin çılgın fotoğrafçısı Seda Baran, ' Gülümseyin Yeni Bir Hayat Çekiyorum' temalı sergisinin tüm gelirini Soma'da hayatını kaybeden maden işçisinin ailene bağışladı.

Sergisinin gelirini 4 çocuk annesine bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Soma Kaymakamlığı ile iletişime geçem Baran, önceki gün sergiden elde ettiği geliri soma faciasında eşini kaybeden 4 çocuk annesi Fatma Kalkan’ın şahsi hesabına yatırarak aileye yardımda bulundu.


Silivri Belediyesi Fuaye solonun da Soma’da hayatını kaybeden madencilerin  ailelerine yardım etmek için fotoğraf sergisi düzenleyen Seda Baran, bu davranışıyla da çevresi tarafından takdir edildi. 3 gün süren sergide elde edilen geliri Soma şehidi’nin ailesi Fatma Kalkan’a bağışlayan Baran, bu aileye Soma Kaymakamlığının aracılığıyla ulaştığını söyledi. Soma’ya yapılan yardımlarda en az yardımın 4 çocuk annesi Fatma Kalkan’a yapıldığını öğrendiğini söyleyen Baran; “ Soma Kaymakamlığı ile irtibata geçtim ve bunun sonucunda eşini Soma faciasında kaybeden 4 çocuk annesi Fatma Kalkan’a az yardım yapıldığını öğrendim. Bunun üzerine sergiden elde ettiğim geliri Fatma Kalkan’a bağışlayarak ufakta olsa yardımda bulunmak istedim. Fatma Kalkan’a ve çocuklarına bundan sonra da yardımlarımı eksik etmeyeceğim. Hayır dua almak kadar güzel bir şey yok” dedi.