Karakaş'tan Silivrispor'a 40 Bin TL Prim

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş'ın Silivrispor'a şampiyonluk primi 40 bin TL. olarak belirlendi.

Karakaş'tan Silivrispor'a 40 Bin TL Prim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaptan Özgür Kurt, “Formamın sırt numarası 4. Arkadaşlar bunun yanına 0 da ekleyelim diyorlar” diyerek 40 Bin TL. prim beklediklerine ima yaptı, Başkan Karakaş da “Sizi ziyarete geldiğimde priminizi takdim edeceğim” dedi.


 

Silivrispor Kulübü eski Başkanı, Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi A.Refik Bek, 3.Lig’e yükselen Silivrispor onuruna Çorlu Silverside Otel’de şampiyonluk gecesi düzenledi. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Salih Keser, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi Eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri, Silivrispor ve ilçemizin spor camiasının önde gelen konuklarının yer aldığı gecede, Metin Karakaş’ın Silivrispor’a vereceği prim de 40 Bin TL. olarak belirlendi.



 

SARAL TESİS İSTEDİ, YETKİLİLER SÖZ VERDİ

Yemekte konuşan Silivrispor Başkanı Mustafa Saral, tesis ihtiyacından bahsetti ve “Tesisimiz de olduğunda hem altyapımızın güçlenmesi hem de 2. Lig’e çıkmamız daha kolay olacak” mesajını verdi.

İASKF Başkanı Ali Düşmez de konuşmasında aynı zamanda İl Genel Meclisi Spor Komisyonu Başkanı olduğunu hatırlatarak “Silivrispor’un yürüyeceği yolda emirlerine amade olcağız” dedi.

Silivri Kaymakamı Salih Keser ise, “Silivri’nin sporda daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız” dedi.

Silivri Stadı’nın zemininin toprak sahadan çim sahaya çevrilmesi, aydınlatma yapılması ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması, Silivri’ye Müjdat Gürsu Spor Kompleksi’nin kazandırılması gibi hizmetlerden bahseden AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, “Ben, bana düşeni yapmaya hazırım” dedi.


 

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gecede, Silivrispor’a maddi manevi desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verildi.

 

KARAKAŞ'TAN SİLİVRİSPOR'A 40 BİN TL. PRİM

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın Silivrispor’a şampiyonluk primi 40 bin TL. olarak belirlendi. Şampiyonluk pastasını kesmek için sahneye çıkan Kaptan Özgür Kurt, final maçı öncesi “Priminizi siz belirleyin” diyen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a “Prim ne kadar olacak?” diye sordu. Karakaş da, “Priminizi siz belirleyin” dedi. Kurt, bunun üzerine “Formamın sırt numarası 4. Arkadaşlar bunun yanına 0 da ekleyelim diyorlar” diyerek 40 Bin TL. prim beklediklerine ima yaptı, Başkan Karakaş da “Sizi ziyarete geldiğimde priminizi takdim edeceğim” dedi.