Silivrispor basketbolda coştu

Bünyesinde barındırdığı oyuncu sayısı ile haklı bir gurur yaşayan Silivrispor'da geçtiğimiz aylarda açılan yeni basketbol şubesine katılım çığ gibi arttı ve şu anki sayı 75 Silivrili genç.

Silivrispor basketbolda coştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bünyesinde barındırdığı oyuncu sayısı ile haklı bir gurur yaşayan Silivrispor’da geçtiğimiz aylarda açılan yeni basketbol şubesine katılım çığ gibi arttı ve şu anki sayı 75 Silivrili genç. 

Geçtiğimiz ay içinde Silivrispor Kulüp idari binasında gerçekleştirilen anlaşma ile kurulan Silivrispor Basketbol Şubesi hayata geçmesiyle katılım beklenin bir hayli üzerinde oldu. Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu ile İzsan AŞ. ve Dow’in Trakya Distribütörlüğü ile sponsorluk anlaşması ile hayata geçen proje şimdiden beklenilen sayıya ulaşması proje mimarlarına mutluluk yaşattı. İzsan AŞ. ve Dow’in Trakya Distribütörü Ziraat Mühendisi İsmail Dayanır’ın sponsorluğunda kurulan bizzat Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu’na bağlanan şubenin önceki gün Silivri Anadolu Lisesi’nin salonunda yapılan idmanı takip ettiler. Salonda yapılan idmanda oyuncularla da bire bir ilgilenen Gencoğlu ve Dayanır takım koçu Uğur Alaner’den de çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. 

BASKETBOLDA HEDEFLERİMİZİN ÖNÜNDEYİZ

Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu; “Silivrispor Basketbol Şubesini 2014 yılından itibaren Ziraat Mühendisi İsmail Dayanır Silivri’de İzsan Aş. ve Dow’in Trakya Distribütörü tarafından finanse etmeye başladığından bu zamana kadar geçen süreçte katılımımız çığ gibi arttı. Şubemizi kurduğumuz zaman yaptığımız açıklamalarda planladığımız altyapı oyuncu sayısı 50 civarıydı, şimdi ise fotoğraflarla belgelediğimiz gibi sayımız 75’in üzerinde ve her geçen günde artmaya devam ediyor. Silivri Anadolu Lisesi salonunda altyapı oyuncularımız ile haftada 2-3 antrenmanla çalışmalara devam ediyoruz. Kurduğumuz şubemizde takım koçluğunu ise Uğur Alaner yapıyor. 

SÜPER LİG MAÇLARINA GİDİYORUZ

İlerleyen hafta ve aylar içinde bünyemizdeki oyuncu kalitesine ve başarı durumuna göre 2014 Ağustos ayında gerekli görüldüğü takdirde liglere katılmaya karar verilecek. İsmail Dayanır çocukların bu spora gönül vermesi ve motive olması adına da düzenli aralıklarla oyuncularımız Basketbol Süper Ligi maçlarına gideceğiz. Bizlere de Türkiye’de futboldan sonra en popüler spor dalı olan basketbol şubesini açmaktan ve oyuncu sayımızın kat kat artmasından son derece mutluyuz. Böylelikle 6.branşımızı açıp hizmetlerimize devam ediyoruz. Ayrıca İsmail Dayanır’a bu desteğinden ve sosyal sorumluluk bilincinden dolayı hem yönetim hem de sporseverler adına teşekkür ederiz” dedi.