Tuğlu: Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 91. Yılını gurur ve kıvançla kutlamaktayız.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 9 Eylül CHP'nin 91. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 'Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyet'ini ve Devleti'ni kuran, kurmuş olduğu devlete de kendisini tescil ettiren dünyadaki tek siyasi harekettir.' dedi.

Tuğlu: Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 91. Yılını gurur ve kıvançla kutlamaktayız.
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Tuğlu: Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 91. Yılını gurur ve kıvançla kutlamaktayız.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 9 Eylül CHP’nin 91. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyet’ini ve Devleti’ni kuran, kurmuş olduğu devlete de kendisini tescil ettiren dünyadaki tek siyasi harekettir.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, 9 Eylül CHP’nin 91. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Tuğlu mesajında, “Bu parti, İçişleri Bakanlığı’nın verdiği onayla kurulmuş bir parti değildir. Bu parti otel lobilerinde kurulmuş bir parti de değildir. Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarında kurulan dünyanın en eski 10 partisinden birisidir. Cumhuriyet Halk Partisi 91 yıllık kök salmış, Cumhuriyetle yaşıt bir partidir.” dedi.

Tuğlu 9 Eylül CHP’nin 91. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajına şöyle devam etti: “Partimizin ambleminde yer alan 6 okun her birisinin bir anlamı vardır. Bu oklar Partimizin kurucusu ve ilk Genel Başkanımız Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini temsil etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi var oldukça Cumhuriyette var olmaya devam edecektir. Çünkü bizler Ulu Önderin ‘Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyet’i diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir’ sözlerine her zaman sadık kaldık ve bundan sonra da sadık kalmaya, ilke ve devrimlerinin ışığında yürümeye devam edeceğiz.

Bugün CHP’yi eleştirenler, karalamaya kalkışanlar asla unutmamalıdırlar ki, şu an siyaset yapabiliyorlarsa, bunu bu partiye borçludurlar.

Çağdaş ve aydınlık Türkiye’nin, temel hak ve özgürlüklerinin teminatı 91 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi olduğu gibi yarın da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 91. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, partimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve bu uğurda emeği geçenleri şükran ve minnetle anıyorum.”