Ülkü Ocakları yeni yerinde…

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı bugün düzenlenen törenle yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Açılışta konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, 'Ülkü Ocakları, bu topraklar, insanlık ve Silivri için büyük bir talihtir' dedi.

Ülkü Ocakları yeni yerinde…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı bugün düzenlenen törenle yeni hizmet binasının açılışını yaptı.  Açılışta konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Ülkü Ocakları, bu topraklar, insanlık ve Silivri için büyük bir talihtir” dedi.

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanlığı yeni hizmet binası bugün düzenlenen törenle yeni yerinde faaliyetlerine başladı. Mehteran Takımı’nın gösterileriyle büyük bir coşkuya sahne olan açılış törenine katılanlar arasında, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Bölge Başkanı Şuayip Gülümser,  MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve çok sayıda davetli yer aldı. 

YILDIRIM: ÜLKÜ OCAKLARI EĞİTİM YUVASIDIR

Açılışta konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım şunları kaydetti: “Milli manevi değerlerin öğretildiği kutsal yerlerdir. Gençler burada öğrenecekleriyle ülkücü bişr başbakanın, cumhurbaşkanının bu ocaklardan çıkmasını sağlayacaklardır. Ocağa ilk gelindiğinde anneye babaya saygı öğretilir. Bugün ise aileler yok olmakta, saygı gösterilmemektedir. Bizlere düşende gençlerimizi doğru yönde öğütlemektir. Bu anlamda İstanbul’un her yerinde bu eğitimlerimize devam ediyoruz.  Ocağımızın yeni hizmet binası hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

ARIKAN: ÜLKÜ OCAKLARI TEMİNATTIR

Ülkü Ocakları Silivri İlçe Başkanı Nurullah Arıkan da, öncelikle katılımcılara teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, “Bizler daha sağlıklı ve bilinçli, aileye, büyüklere saygılı küçüklere sevgiyle yaklaşacak bir gençliği hedefliyoruz. İl Başkanımızın da dediği gibi, Ülkü Ocakları birer eğitim yuvasıdır. Ülkü Ocakları bu ülkenin gelenek, görenek ve değerlerinin yarınlara taşınabilmesinin teminatıdır” dedi.

Video için Alternatif link