Et yiyemeyince dert yiyeceğiz.Et 3 haftada yüzde 15 zamlandı

Marketlerde yapılan araştırmada, koronavirüs sonrası vatandaşların stok yapmasından dolayı et fiyatlarda ani artış oldu.Vatandaşa göre bu fiyat artışı fısratçılıktır.Kasaplara göre de ucuz alınamayan et nasıl ucuz satılsın.

Et yiyemeyince dert yiyeceğiz.Et 3 haftada yüzde 15 zamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marketlerde yapılan araştırmada, korona virüs sonrası vatandaşların stok yapmasından dolayı et fiyatlarda ani artış oldu. Vatandaşa göre bu fiyat artışı fırsatçılıktır. Kasaplara göre de ucuz alınamayan et nasıl ucuz satılsın.

İnsan bu hiç akıllanmaz hiç olanlardan ders çıkarmaz. Seller fırtınalar, depremler derken virüs de sardı dünyayı lakin hala insan ders çıkarmadı, çıkarmıyor. Daha ne olması gerekiyor ki vicdanlar harekete geçsin?

Çinli Profesör et yemeyin diyor. Diğeri yenmesinde sorun yok diyor. Virüs öncesi gram gram alına et, virüs sonrası stok yapılmaya başlayınca birden fiyatların artışına sebep olduğunu belirten kasapları, fırsatçılıkla suçlayan vatandaşlar...

Kasapların açıklaması ucuz almıyoruz ki ucuz satalım...

VE;

Önümüz Ramazan. Etrafımız Korona can almaya devam ediyor. İnsanlar hala dışarlarda. Bu işin  ciddiyetini anlamamakta ısrarcı…

Yaşlı dede evde oturacağına, çayını içip torunlarınla vakit geçireceğine, nasihat masal anlatacağına dışarda emniyet güçlerine kafa tutmaya devam ediyor ve “Canı veren Allah yine o alır,napalım yani korkmuyorum”diyor.

Güzel tecrübeli insan elbette ki öyle de,evde çocuklara bulaştırınca ne yapacaksın? Bunun vebalini nasıl alıyorsun?

Kader derken zevali de unutma lütfen!

Sevgili yaşlılarımız rapor uzatma falan deyip bahaneyle çıkmayın dışarı, her şey uzatıldı ve devlet ayağınıza kadar geliyor. Yapmayın!

VE;

Et yoksa dert yemeye alışıldı zaten…

Gününüz, dağa başında temiz havada yakılan ateşte pişen kahve, diğer tarafta ızgarada pişen etler tadında olsun diyeceğim ama…Ülke Survivor ...Anladınız siz onu!

Sevgiyle kalın…Ve lütfen Evde kalalım…!

Chenay Kobak