Girişim Destek İle Büyüyün!

Ticaret yapmak için şirket açmak, birçok farklı riski de beraberinde getiriyor. Hem klasik satış hem de internet üzerinden daha fazla kişiye yönelik online satış, belli kurallar ve ilkeler ışığında yapılmak zorunda.

Girişim Destek İle Büyüyün!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ticaret yapmak için şirket açmak, birçok farklı riski de beraberinde getiriyor. Hem klasik satış hem de internet üzerinden daha fazla kişiye yönelik online satış, belli kurallar ve ilkeler ışığında yapılmak zorunda. Oyunun kurallarını bilmek bu noktada büyük bir önem taşıyor. Kurulmuş olduğu 2019 senesinde beri, onlarca farklı işletmeye destek veren, onların büyümesini sağlayan Girişim Destek sayesinde şirketinizi istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz.

Neden Girişim Destek?

Girişim Destek, yeni işletmelerin büyümesi için birçok farklı hizmeti aynı anda sağlayarak onların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Her daim çözüm üretme ve amaca yönelik hareket etme anlayışına sahip olan firma; bunu uzman danışmanlarla yapmakta. Böylelikle müşteri sayınızı kısa süre içerisinde arttırabilirsiniz. Aynı zamanda sağlanan desteğin kesintisiz olması bir diğer avantaj olarak dikkat çekiyor.

Girişim Destek Paketleri

Girişim destek paketleri üç farklı alternatiften oluşmakta ve bunlar şöyle;

  • Tam destek adıyla satışa sunulan ve oldukça uygun bir fiyat ile edinebileceğiniz paket; gerek operasyonel destek gerekse danışmanlık hizmeti içermesi sayesinde amacınıza uygun bir biçimde büyümenizi sağlayacak.
  • Kuruluş sonrasında potansiyel müşteri çekme konusunda yaşanan tüm sorunlarınız, yanındayız paketi içeriğindeki çözümlerle kolaydır.
  • Firma, ticari hayata adım atacak olan tüm işletmelerin sonuna kadar yanındadır. Onlar için kuruluş destek paketini sunmakta. İnternet sitenizi hazırlarken, aynı zamanda KOSGEB planını da kaleme alıyor.

Girişim Destek E-Ticaret Hizmetleri

Online satış işlemleri olarak bilinen E-Ticaret, sektör içinde ayakta kalmak isteyenlerin mutlaka dahil olması gereken yeni bir alan. Bunu yapabilmek için özel olarak hazırlanmış paketleri çok hızlı bir biçimde site üzerinden satın alabilirsiniz. Son derece gelişmiş olan kampanya düzenleme mekanizması sayesinde daha fazla kişiye ulaşma şansınız vardır. Sosyal medya kullanımının çok yoğun bir biçimde arttığı günümüzde, ilgili paket sayesinde Instagram, Twitter, Facebook ve Google üzerinden satış yapabilirsiniz.

Varyantlı ürün ekleme, ürün etiket sistemi, tek bir tuş ile ürünlerin yüklenmesi, özel site tasarımı yapma gibi birçok farklı ek hizmet vardir. Mobil uyumlu olan siteler, SEO çalışması yapılmış bir şekilde sunulmaktadır. Girisimdestek.com sitesi üzerinden e-ticarete dair detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.