Hesabımızı doğru hesaplamalıyız!

Birçok olumsuzluğu duyar görürüz fakat önlem almak yerine başımıza gelmesini bekleriz ve ondan sonra harekete geçeriz amma velâkin iş işten çoktan geçmiş olur…

Hesabımızı doğru hesaplamalıyız!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Günümüz şartlarında bin bir türlü zorlukla sahip olduğumuz evlerimizi sigorta yaptırmıyoruz hala. Nedeni ise hep bu düşünce;

 “Fuzuli ödeme, bir şey olmaz”. Hepimiz evlerimizde mutlu, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamak isteriz… İsteriz de bunun için ne yaparız?

Artık doğal afetler çok çetin oluşmakta ve yine yakın zamanda yağışlar var… Nedeni ise her tarafımız beton yığınlarıyla dolu, dolayısıyla suyun gidecek bir yeri bir toprağı yok!

 Hayatta olumsuzluklarla da karşılaşabiliyoruz. Hırsızlık, yangın, sel gibi felaketler evlerimize büyük zararlar, kayıplar vermekte.

Sigorta yaptırmayı ertelemeyin, lütfen yuvanızı risklere karşı koruyun. Tedbir almadan kader deyip, boyun eğmeyelim lütfen, çünkü kader değil ihmal! Sıcacık sohbeti, güler yüzü ve gerçek bilgilerle, herkes için sevgi ve özveriyle çalışan Elif Özvarnalı hanımefendiyle görüşün lütfen. Sadece bilgi edinin ve bu bilgi doğrultusuna göre kararınızı verin… Kararınız ne olursa olsun “Bilgiye “dayalı olsun!

Ben evimi bilgiyle tedbirle güvene aldım sizinde almanızı isterim, çünkü içinde en kıymetlilerimiz var!

Bütçenizi zorlamadan günde sadece 0,60 KURUŞ İLE KONUT SİGORTANIZI YAPTIRABİLİRSİNZ… Hesabımızı doğru hesaplamalıyız!

Özvarnalı Sigorta Elif Özvarnalı’ya   212 7288867 -  0507 0993510 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Chenay Kobak