Silivri'ye kar ne zaman yağacak?

İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova ile Karadeniz'in tamamı yüzde 60 olasılıkla yeni yıla karla girecek. Ancak meteoroloji uzmanları, 'En doğru tahmini Pazartesi günü yapabileceğiz' uyarısı yaptı.

Silivri'ye kar ne zaman yağacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri'ye ne zaman kar yağacak? İşte son günlerde vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan biri de bu oldu. Havaların gittikçe soğumaya başlaması ve bir çok ilde kar yağışının devam etmesi ile akıllara istanbul'a ve Silivri'ye kar yağışı geliyor mu sorusunu getirdi. Sizler için hazırladığımız bu haberden bu soruların yanıtını görebilirsiniz. Meteoroloji'den edinilen son tahminleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte kar yağışı hakkında merak edilen her şey. 

Meteorolojinin verilerine göre İstanbul'da sis 3 gün daha devam edecek. Önümüzdeki hafta ise soğuk ve yağışlı geçecek.İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre İstanbul'da Sabah saatlerinde etkili olan ve gün içinde devam eden sis önümüzdeki 3 gün boyunca etkisini sürdürecek. 

Pazartesi'den itibaren Poyraz rüzgarının etkisiyle sıcaklıklar düşerken Poyraz beraberinde yağış da getirecek.İstanbul'da çarşamba ve yılbaşı günü, 31 Aralık perşembe  karla karışık yağmur, 1 Ocak cuma günü ise kar bekleniyor.