1 ayda 37 şehit verdik

Başbakan Erdoğan 'bıçak kemiğe dayandı' diyor ama rakamlar o bıçağın kemiği kesmeye başladığını söylüyor.

1 ayda 37 şehit verdik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PKK terör örgütü Ramazan'da da hain saldırılarını sürdürüyor. Türkiye son 1 ayda 37'nci evladını teröre şehit verdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bıçak kemiğe dayandı. Ramazan'dan sonraki dönem terörle mücadelede milad olacaktır" dedi ama Ankara konuşurken, Türkiye tartışırken ellerine kına yakıp vatani görev için gönderdiğimiz evlatlarımız can veriyor. Sadece son 1 ay için 37 vatan evladı şehit düştü.

ERDOĞAN KAPSAMLI OPERASYONU İŞARET ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bayramdan sonra kapsamlı bir operasyon yapılacağını açıklamasının ardından eylemlerine ağırlık veren terör örgütü, bugünde Hakkari Çukurca'da düzenlemiş olduğu mayınlı saldırıda 7 askeri şehit etti. Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu 'Bıçak kemiğe dayandı' açıklamalarının ardından, dünde şehit ailelerine verdiği iftarda bu söylemini yineleyerek kapsamlı bir operasyonu işaret etti.

4 GÜNDE 11 ŞEHİT

Dün Osmaniye'deki çatışmada 1 askeri, geçtiğimiz günde Şırnak Beytüşşebap'ta pusu kurarak 3 vatan evladını şehit eden eli kanlı örgüt elemanları, bu haberler gündemden düşmeden bir saldırı daha gerçekleştirerek 4 gün içerisinde 11 askeri şehit etti