Başkan Işıklar Atış Müsabakalarına Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Avcılar Kulübü'nün düzenlediği Trap Atış Müsabakalarına katılarak avcılarla bir araya geldi.

Başkan Işıklar Atış Müsabakalarına Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Avcılar Kulübü’nün düzenlediği Trap Atış Müsabakalarına katılarak avcılarla bir araya geldi.

Silivri Avcılar Kulübü’nün her yıl düzenlediği Trap Atış Müsabakalarına katılan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri ve çevre ilçelerden gelen avcılarla bir araya geldi. Işıklar müsabakalarda yaptığı konuşmasında; "Sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Avcılar Kulübü çok önemli bir göreve imza atmakta. Doğa ile iç içe olan sizler doğayı koruma adına ciddi çalışmalara da imza atıyorsunuz. Bugün Dünya Atıcılık Şampiyonu Oğuzhan Tüzün de bizlerle. Onu da başarılarından dolayı kutluyorum” dedi. Avcılara, Silivri’de K-9 eğitim çiftliği açılacağı bilgisini veren Işıklar, "K- 9 eğitim çiftliği Silivri’mizde önümüzdeki aylar hizmet vermeye başlayacak. Bu da ilçemize birçok ülkeden turistin gelmesini sağlayacak. Biz dört yıldır Köpek Irkları yarışmalarına ev sahipliği yapmaktayız. Dünya da birçok ülke yetiştirdikleri özel hayvan ırkları ile anılıyor. Doğaya ve canlılara sahip çıkmalıyız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN IŞIKLAR’A PLAKET

Derneğe yapmış olduğu katkılar nedeni ile Başkan Işıklar’a Avcılar Dernek Başkanı Yaşar Kovan plaket ederken, Dünya Şampiyonu Oğuzhan Tüzün’e başarı plaketini de Işıklar takdim etti.