Bulut AVM 'İtibar etmeyin'

Silivri'de faaliyet gösteren Bulut AVM'de bulunduğu söylenen asılsız Corona virüs haberlerine açıklama geldi. Asılsız paylaşım yapan şahıs tespit edilerek suç duyurusunda bulunuldu.

Bulut AVM 'İtibar etmeyin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son bir kaç gündür sosyal medyada “Bulut AVM’de ve çalışanlarında Coronavirüs çıktığı ve karantinaya alındığı “ yönündeki içeriklerin asılsız olduğu ve paylaşımın yapan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

Yapılan yalan paylaşımlar üzerine açıklama yapan Bulut AVM yöneticilerinden Hasan Bulut “Dünden bu yana sosyal medyada işyerimiz ve çalışanlarımız hakkında asılsız içerikler paylaşıldığını üzülerek öğrendik. Paylaşımı yapan şahıs hakkında “halk arasında endişe, korku ve panik yaratmak amacıyla, genel güvenliği ve iç huzuru tehdit eder mahiyetteki maksatlı yayın, yalan haber ve paylaşım” yapmaktan suç duyurusunda bulunduk. Virüsün ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren Bulut AVM olarak tüm sağlık tedbirlerini üst düzeye çıkardık, ilçemizin en büyük mağazalarından biri olmamız sebebiyle tüm işyerimizi düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Yine çalışanlarımızın ve müşterilerimizin de sağlığını düşünerek sosyal mesafe kurallarını uygulamaya başlayan ilk işletmelerdeniz.”dedi