Işıklar Büyük Buluşmaya Katıldı

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin Eskişehir'de bir araya geldiği Büyük Buluşma isimli toplantıya katıldı. Işıklar toplantıda CHP kurmaylarıyla bir dizi temasta bulundu.

Işıklar Büyük Buluşmaya Katıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin Eskişehir’de bir araya geldiği Büyük Buluşma isimli toplantıya katıldı. Işıklar toplantıda CHP kurmaylarıyla bir dizi temasta bulundu. 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Cumhuriyet Halk Partili 234 belediye başkanının Eskişehir’de bir araya geldiği toplantıya katıldı. İktidar yürüyüşüne kentlerden bir soluk katmak amacıyla düzenlenen Büyük Buluşma isimli toplantıda cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. CHP’li belediyelerin durumu ve belediye başkanlarının deneyimlerinin de aktarıldığı toplantıda Başkan Işıklar, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP kurmaylarıyla bir dizi temasta bulundu. Işıklar Silivri ile ilgili bilgiler aktardı.