Işıklar, Zabıta ekipleri ile toplantı yaptı

'Silivri'de yaşayan hemşerilerimizin huzuru bizim için çok önemli' diyen Başkan Işıklar, Zabıta Müdürlüğü ile ilçede huzur ve güvenliği sağlamaya yönelik çalışmalar hakkında görüştü.

Işıklar, Zabıta ekipleri ile toplantı yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle ilçedeki huzur ve güvenliği sağlamaya yönelik çalışmalar ve sürdürülen projeler hakkında bir toplantı gerçekleştirdi. Silivri’nin birçok noktasında alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Işıklar, vatandaşlardan gelen sorun ve şikâyetlere karşı yapılan işin doğru anlatılması gerektiğini ifade etti.

Sanatkârlar Caddesi trafiğe kapanacak

Pazar gününden itibaren İSKİ atık su kolektör hattı kazı çalışmaları nedeniyle geçici bir süre trafiğe kapanacak olan Sanatkârlar Caddesi (BP önünden sahile inen yol güzergâhı)’nde yaşanacak trafik yoğunluğu öncesinde alınacak önlemler hakkında konuşan Başkan Işıklar, vatandaşların alternatif güzergâhlara yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Işıklar: “Silivri’de yaşayan hemşerilerimizin huzuru bizim için çok önemli. Emniyet görevlilerimiz ile işbirliği içerisinde alternatif güzergâhların kullanılarak, çalışmaların sorunsuz tamamlanması için zabıta ekiplerimiz görev başında olacak” dedi. Yer işgallerini gündeme getiren Başkan Işıklar, zabıta ekiplerinin bu konuda caydırıcı ve engelleyici bir görevi olduğunu, bu görevi yerine getirirken de insani diyaloğun korunması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Hasan Solak, Zabıta Müdürü Selçuk Efe ile Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Meral Türkmen Terlikçi’nin de yer aldığı toplantıda ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar ve hayata geçecek projeler de görüşüldü.