Jandarma'dan kaçak silah operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği 2 ayrı operasyonda yasadışı silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı. Operasyonlarda, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve 14 bin TL ele geçirildi. Silah operasyonu kameraya yansıdı.

Jandarma'dan kaçak silah operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği 2 ayrı operasyonda; yasadışı silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı. Operasyonlarda, çok sayıda silah, uyuşturucu madde ve 14 bin TL ele geçirildi. Silah operasyonu kameraya yansıdı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; T.Y., S.K., S.Y. ve C.K. isimli bir şahısların yasadışı yollarla temin ettiği tabancaları İstanbul ve çevre illerde piyasaya sürdüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan takip ve çalışmalar neticesinde; şüpheli şahısların Avcılar ve Eyüpsultan ilçelerinde ikamet ettikleri tespit edildi ve çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı. Operasyon için düğmeye basan Jandarma ekipleri, söz konusu adreslerde ve araçlarında arama yaptı. Aramalarda; evin ve aracın çeşitli bölmelerine gizlenmiş vaziyette 18 adet 9 mm çapında tabanca 3 adet 9 mm makinalı tabanca, 3 adet makineli tabancalara ait dipçik, 3 adet makineli tabancalara ait şarjör, 14 bin TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para, 20 gr metamfetamin ile 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Şüpheli T.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, diğer şüpheliler C.K., S.K. ve S.Y. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.