Türkyılmaz 'Süreç bozulmasın diyerek duralım mı?'

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz, Hakkâri'de kalleşçe şehit edilen vatan evlatları ile ilgili açıklamasında' Sözde çözüm sürecinin iki aktöründen birisi olan PKK üç vatan evladına kıydı, üç ananın ciğerini kavurdu, Türk milletini acıya ve yasa boğdu. Bu canavarlığa, bu namertliğe ne söyleyelim, nasıl izah edelim? Çözüm var diyerek susalım mı? Süreç bozulmasın diyerek duralım mı? Dedi.

Türkyılmaz 'Süreç bozulmasın diyerek duralım mı?'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Hakkâri’de kalleşçe şehit edilen vatan evlatları ile ilgili açıklamasında “Geçtiğimiz hafta yüreklerimize yeni bir ateş daha düştü. Kanlı eller bir kez daha ölüm tezgâhını açtı, yeniden kahpe pususunu kurdu” sözleriyle başlayan Türkyılmaz, açıklamalarının devamında “Sözde çözüm sürecinin iki aktöründen birisi olan PKK; üç vatan evladına kıydı, üç ananın ciğerini kavurdu, Türk milletini acıya ve yasa boğdu. Bu canavarlığa, bu namertliğe ne söyleyelim, nasıl izah edelim? Çözüm var diyerek susalım mı? Süreç bozulmasın diyerek duralım mı? 

“Çözüm İsimli PKK Süreci Masumlara Namlu Çeviren Musibettir, İhanettir”

"Çözüm isimli PKK süreci; analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir” diyen Türkyılmaz, “Milletin İmralı-Kandil arasında kurulan ölüm oyununa mahkûm bırakıldığı biliniyor. Mübarek gözlerinden yaş dökülen, nasırlı elleriyle bağırlarına vuran anaların feryat figanlarına sebep olan suç ortakları malumumuzdur. Yalan söyleyenler, aldatanlar, kandıranlar, terörün yörüngesine pazarlıkla tutunanlar milli vicdanda nasıl aklanacak, nasıl hesap verecektir. Muhteris ve menfaat düşkünleri açıklayınız, İmralı-Kandil arasında kurulan ölüm oyununa bu milleti ne hakla mahkûm ettiniz?" diye sordu.

Açıklamalarının devamında MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz “Çözüm isimli PKK süreci; analarımızın bağrını delen, Mehmetçiğe, polislere kast eden, masumlara namlu çeviren musibettir, ihanettir” açıklamasında bulundu.