Alevler arasında can pazarı

Malkoçoğlu Caddesi'ndeki bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı.

Alevler arasında can pazarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Malkoçoğlu Caddesi’ndeki bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında adeta can pazarı yaşandı. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangında anne Zülfiye Kıyıcı ile kızları İpek (5) ve Buse (3) evde mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahalede bulunurken, bir yandan da apartman dairesinde mahsur kalan Zülfiye Kıyıcı ile kızlarını kurtarmak için seferber oldu. Yangında büyük panik yaşamasına rağmen soğukkanlığını koruyan anne Zülfiye Kıyıcı, kızlarını evin penceresinden aşağıya uzattı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken Zülfiye Kıyıcı ile kızları, yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada yangına müdahalede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri Erdinç Kütük, elinden yaralandı. Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi hasar oluşurken, apartmanın üçüncü katında ikamet eden bir aile de itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Malkoçoğlu Caddesi No:8 adresindeki bir apartmanın ikinci katında çıkan faciaya dönüşmeden söndürüldü.
ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI
Yangın dün saat 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre elektrik kontağından çıkan yangın kısa süre içerisinde büyüdü. Yangın sonucu Zülfiye Kıyıcı (35) ile kızları İpek (5) ve Buse (3) evde mahsur kaldı. Çevredekilerin de ihbarı sonucu İtfaiye ekipleri bilgilendirildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin yanı sıra emniyet ve sağlık ekipleri de olay yerine geldi.


APARTMANDA MAHSUR KALDILAR
İtfaiye ekipleri bir yandan yangına müdahalede bulunurken, bir yandan da apartman dairesinde mahsur kalan Zülfiye Kıyıcı ile kızları İpek ve Buse’yi kurtarmak için seferber oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken Zülfiye Kıyıcı ile kızları apartman dairesinden tahliye edildi.


İLK MÜDAHALESİ OLAY YERİNDE YAPILDI
Yangından etkilenen Zülfiye Kıyıcı ile kızlarına ilk müdahale 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Zülfiye Kıyıcı ile kızları Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu arada yangına müdahalede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri Erdinç Kütük, elinden yaralandı. Erdinç Kütük, olay yerinde tedavi altına alındı.


MADDİ HASAR OLUŞTU
Can kaybının yaşanmadığı yangında büyük çapta maddi hasar oluşurken, apartmanın üçüncü katında ikamet eden bir aile de itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Mahalleli yangın söndürme çalışmalarını büyük merak içerisinde takip ederken, fotoğraf çekip görüntü almayı da ihmal etmediler.