Ulaş Velioğlu'ndan eğitime bir yatırım daha

Çizgi Koleji'nin kurucusu Ulaş Velioğlu, eğitim yatırımlarına bir yenisini ekledi. Kolejlerden sonra şimdi de yeni döneme yeni 3 farklı okul açarak başlıyor.

Ulaş Velioğlu'ndan eğitime bir yatırım daha
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deniz Akşam Lisesi adıyla Avcılar, Çorlu ve Bursa’da faaliyet gösterecek okullara şimdiden yoğun ilgi var.

Ortaokul mezunu veya lise eğitimi yarım kalmış öğrencilerin lise eğitimlerini tamamlarını sağlayacak. Deniz Akşam Lisesi, lisede örgün eğitim hakkını kaybetmiş yaş sınırı olmadan herkesin kayıt yaptırabileceği bir okul türü.

Ulaş Velioğlu, Akşam Lisesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Ülkemizde çeşitli sebeplerle lise eğitimini tamamlayamayan öğrencilerin lise mezunu olabilecekleri 2 seçenek var. Bunlar biri Millî Eğitim Bakanlığımıza bağlı açık öğretim lisesi, diğeri de yine Bakanlığımıza bağlı özel akşam Liseleri.

Özellikle çalışan arkadaşların Merkezi sınavlarda kredi toplamaları zor olduğu için, özel akşam liselerinde akşam 17.00’dan sonra başlayan ve öğretmenlerimizle yüz yüze yapılan derslere katılarak lise eğitimlerini tamamlayıp diplomalarını alabiliyorlar. Açık lisede okuyan öğrencilerde akşam liselerine nakil yaptırabiliyor, krediye göre yapılan hesaplamayla Akşam Lisesine karşılık gelen sınıfta devam edebiliyorlar. Kayıtlar yoğun bir şekilde devam ediyor, öğrencilerimiz www.denizaksamliseleri.com web adresimizde ön kayıt formu doldurarak ,08508880878 nolu telefonu arayarak ya da şubelerimize direkt başvuru yaparak kayıt yaptırabilirler “şeklinde konuştu.

Şube iletişim bilgileri

Avcılar:(0212)  593 10 04

Bursa : (0224) 221 05 00

Çorlu. :(0282) 673 38 63