Tarık Mengüç'ten 'ellik' sürprizi

Tokat Sulusaray Derneği, Çorlu Ulaş Piknik Alanında 3.Tokatlılar buluşmasını gerçekleştirdi.

Tarık Mengüç'ten 'ellik' sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçen yıl ki buluşmalara göre; bu yıl katılımın daha az olduğu programa Çorlu Belediye Başkan’ı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkan’ı Rasim Yüksel, Muratlı Belediye Başkan’ı Nebi Tepe, Sulusaray Belediye Başkan’ı Halil Demirkol, Sulusaray AK Parti İlçe Başkan’ı İbrahim Sunar, Turhal Eski Belediye Başkan’ı Duran Evren başta olmak üzere İstanbul, Trakya ve Sulusaray’dan gelen davetliler katıldı.

Sanatçı Mengüç’ten Ellik Halayı

Sevilen Sanatçı Tarık Mengüç, sahneye meşhur parçası olan ‘’Şakşuka’’ile çıktı. Seyircilerden büyük alkış alan Mengüç,’’Sevgili Tokatlı’lar, şimdi sizlere bir sürprizim var. Haydi, şimdi ellik halayı için herkesi sahneye davet ediyorum’’dedi. Ellik halayını ilk defa yorumlayan Mengüç; halktan büyük alkış topladı. Ellik halayına yaklaşık 300 kişilik bay-bayan davetli eşlik etti. Birçok türden parçayı başarılı bir biçimde irca eden Mengüç,’’Bizleri Tokat Halkıyla buluşturan kadim dostum Yusuf Uzun Ağabey’ime çok teşekkür ediyorum.’’ifadelerine yer verdi.

Dış Ticaret Uzmanı Yusuf Uzun, Sulusaraylı Hemşerilerini yine yalnız bırakmadı. Tarık Mengüç’ün sponsorluğunu yapan Uzun, yapılan ‘’Ağalık Yarışmasında’’başarılı genç işadamı Akif Altun ile son ikiye kalarak; bağışta bulunup çekildi. 1.Ağa olan Akif Altun,’’Bizlerin derdi ağalık yada paşalık yapmak değil. Bizler, derneğimize ve hemşerilerimize katkıda bulunmanın hesabı içerisindeyiz’’dedi. Davul- zurna eşliğinde alanda selamlama turu yapan Akif Altun ve Yusuf Uzun’a büyük alkış geldi.

Çorlu’daki etkilikte, başarılı işadamlarımızdan ve Pazar İlçesi Denek Başkan’ı Cengiz Çevik(Çevik Panjur),Sebati Niksarlı, Hüseyin Gül(Gül Mermer),Beytokder’den Recep Turgut, Yılmaz Yıldırım ve Emlak sektörünün Trakya’daki en önemli isimlerinden olan Klas Emlak Sahibi Mehmet Akbayır göze çarpan isimlerdendi.

Sanatçılar Ayşegül Pınar ve Murat Akkaya; yapılan etkinlikte birbirinden güzel sahne sunumlarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.