Esen İbak'lı öğrenciler'den örnek davranış
Silivri Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri Çanta mahallesinde bulunan Gökhan Kurtulmuş Huzurevini ziyaret etti.
Aldıkları eğitimle engellerini aşıp topluma faydalı olmayı hedefleyen Esen İbak Okulunun zihinsel engelli öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Gökhan Kurtulmuş Huzurevini ziyaret etti. Yaşlıların ellerini öpen öğrenciler; bir nebze de olsa onların torun özlemini giderdi. Toplum içinde yaşama, ahlaki kurallar, yaşlılara saygı gibi davranışları kazandırma amaçlı yapılan bu ziyaret sonucunda yaşlılar da öğrenciler de ziyaretten memnun oldu.
Öğrenciler, Huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını, onların değerli olduklarını hissettirmenin sevinci ile yeniden görüşmek üzere dede ve nineleriyle vedalaştı. Okul Müdürü Mesut Özdoğan bu tür ziyaretlerin sosyal sorumluluk gereği devam edeceğini söyledi.

