Vekiller eşit mesafe ricasında bulundu

Silivri Kaymakamı Salih Keser’e nezaket ziyaretinde bulunan CHP Vekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, kendisinin tüm parti vekillerine eşit mesafe durmasını rica etti.

Vekiller eşit mesafe ricasında bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Silivri Kaymakamı Salih Keser’i makamında ziyaret etti. Kendilerine eşlik eden CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte Keser’e hayırlı olsun dediler. Yapılan sohbette kendilerini tanıtarak görevlerini Plan Bütçe sözcüsü ve Sağlık ve Çalışma grubu sözcüsü olarak tanıtan Ferit Mevlüt Aslanoğlu, “Devletin emir eli” olduklarını söyleyerek şöyle konuştu: “Her zaman her konuda emrinizdeyiz. Bu ülke bizim, her zaman kol kola yaşamak zorundayız. Hiç gözümüzü kırpmadan size her konuda yardımcı olmaya çalışacağız, ama bizi de ayırmayın.”

ASLANOĞLU: DAVET EDİLSEYDİK LİSENİN AÇILIŞINA BİZ DE KATILIRDIK

Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi açılışına davet edilmediklerinden dolayı kırgınlıklarını belirten Vekil Ferit Mevlüt Aslanoğlu, üzüntüsünü şöyle dile getirdi: “Ben iyi bir dilenciyim. 25 tane okul yaptırdım. Kellemizi koymaya hazırız. Fen Lisesi’nin açılışına biz de davet edilseydik, seve seve şerefle katılırdık.”

Silivri Kaymakamı Salih Keser, “Bir daha böyle bir hataya meydan vermeyiz. Ben o tip şeylere dikkat eden biriyim.” dedi.

ÇELEBİ: TEK RİCAMIZ; EŞİT MESAFEDE OLMANIZ

Vekil Süleyman Çelebi, “Politik farklı görüşlerimiz olabilir, tabi ki bu bölgeden seçilen vekilleriz ama onun haricinde ülkemizin sorunlarını aynı çatı altında buluşarak çözmek için mücadele vereceğiz. Sizlerden tek isteğimiz, hepimize eşit mesafede olmanız.” şeklinde konuştu.

KESER: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIZ

Kaymakam Salih Keser, “Herhangi bir tereddüttünüz olmasın, üzerimize düşeni yapacağız. Buradaki ilişkilerimizi en uyar şekilde yürüteceğiz. Tabi ki herkesin farklı siyasi tercihleri vardır, ama burada bir sorun aşılması gerekiyorsa, tabi ki katkı vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.”