Albayrak'lardan festival gibi nişan

CHP İstanbul İl Genel Meclis Üyesi ve işadamı Gürcan Albayrak'ın kızı Burcu Albayrak nişanlandı. Gökhan Karşı ile evliliğe ilk adımı atan Albayrak'ın nişan töreni Silivri'nin Değirmenköy mahallesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı nişan töreni adeta festival havasında geçti.

Albayrak'lardan festival gibi nişan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değirmenköy mahallesinde bulunan festival alanında kurulan sahnede çiftin nişan yüzüğü kurdelesi kesildi. Albayrak ve Karşı’nın nişan yüzüklerini CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay ve Silivri Kaymakamı Salih Keser takarak kurdeleyi kesti.

 

Çiftin nişan törenine İstanbul siyasetinden bir çok isim de katıldı. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert, İstanbul İl Genel Meclis Üyeleri, CHP Çatalca Belediye Meclis Üyeleri, spor, sanat ve iş dünyasından da çok sayıda tanınan isim törende Albayrak ve Karşı ailesini yalnız bırakmadı. Törende teşekkür konuşması yapan Gürcan Albayrak  “Bugün benim en mutlu günüm. Kızım Burcu ile oğlumuz Gökhan’ın nişan törenindeyiz. Bugün beni ve ailemi yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Konser ve eğlence

Festival alanında düzenlenen nişanda kurulan sahneye sürpriz isimler çıktı. O Ses Türkiye’nin finalistlerinden Esra Sezer, söylediği parçalarla davetlilere unutulmayacak bir müzik ziyafeti yaşattı. Esra Sezer’den sonra sahneye Hayrabolu Davul Zurna ekibi çıktı. Hayrabolu ekibinin başında Silivrili Cazgır Recep Koşan vardı. Cazgır Recep, söylediği manilerle davetlileri kahkahaya boğdu. Cazgır Recep’ten sonra sahneye ünlü sanatçı Hasan Yılmaz çıktı. Hasan Yılmaz’ın sahneye çıkmasıyla davetliler, Ankara ve Trakya havalarıyla doyasıya eğlendi. Yılmaz, daha sonra sahneye kız babası Gürcan Albayrak’ı da çağırarak, onunla birlikte çiftetelli oynadı.