Karakaş'ın Hediyelerini Kaynarca Verdi
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile birlikte TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ile sabah kahvaltısında katıldı.
AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Osman Turan, Halit Girgin ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltılı toplantı öncesi TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi tarafından geçen hafta düzenlene piknikte, yarışmalarda birinci olan öğrencilere birer adat tablet bilgisayar hediye edildi. Öğrencilerin hediyelerini Milletvekili Tülay Kaynarca ve Metin Karakaş takdim etti. Böylelikle Karakaş’ın piknikte düzenlenen yarışmada birinci gelen öğrencilere tablet bilgisayar sözü yerine gelmiş oldu.
.jpg)
KAYNARCA “ARTIK OKULLARIMIZ DAHA MODERN”
TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesinde öğrenci velileri ve okul yönetimi ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Milli Eğitim Bakanlığı’nın, okullar da eğitim kalitesinin yükselmesi adına birçok reformlar yaptığını bundan sonraki süreçte de bu yeniliklerin devam edeceğini belirterek, “ Artık okullarımız daha modern ve daha kaliteli eğitim vermeye başladı. Eğitim sistemi ve akıllı tahtalar gibi teknolojik gelişmeler, ülkemizin ve milletimizin geleceğini temsil eden çocuklarımızın daha donanımlı ve daha modern eğitim almalarını sağlıyor” dedi. Kaynarca, yaptığı kısa konuşmanın ardından başka bir programı olduğu için toplantıdan ayrıldı.
.jpg)
KARAKAŞ “ OKULLAR YAŞAM ALANINA DÖNÜŞMELİ”
Toplantıda, okul yönetimi ve okul aile birliği yöneticilerine hitaben konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’de TOKİ’ adı altında okullar yapılırken bir çok sıkıntı yaşandığına dikkat çekti. Yaşanan onca zorluğa ve fedakarlığa rağmen TOKİ okullarının hizmet vermeye başlandığını dile getirerek, “ Yeni yapılacak okullarda, öğrencilerin ve öğrenci velilerinin faydalanabileceği, spor kompleksi, yüzme havuzları ve diğer sosyal alanlar oluşturacağız. Böylelikle okullarımız eğitim vermesinin aynı sıra aynı zamanda yaşam alanlarına da dönüşecek. Okullarımız sadece eğitim alanı olmayacak. Sanatı ile kültürel faaliyetleri ile birçok alan ve dalda da eğitim verecek hale getirilecek” dedi. Karakaş, daha sonra okul ile ilgili istek ve temennileri de dinleyerek, okulun eksiklerini de tespit etti. Okul Aile Birliği ve yönetimi AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve İlçe Başkanı Metin Karakaş’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
.jpg)
.jpg)
.jpg)