Vestel A.C.E Diamond Ödülü'nün sahibi oldu
A.C.E. Awards 2020 (Achievement in Customer Exellence) ödülleri sahiplerini buldu. Vestel, hem beyaz eşya hem de televizyon kategorilerinde, birincilik ödülü olan A.C.E Diamond Ödülü'nü almaya hak kazandı. Şirket, sürdürülebilir bir başarıya imza atarak 8. kez üst üste 'Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka' seçildiği belirtildi.
A.C.E. Awards 2020 (Achievement in Customer Exellence) ödülleri sahiplerini buldu. Vestel, hem beyaz eşya hem de televizyon kategorilerinde, birincilik ödülü olan A.C.E Diamond Ödülü’nü almaya hak kazandı. Şirket, sürdürülebilir bir başarıya imza atarak 8. kez üst üste ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka’ seçildiği belirtildi.
Şikayetvar tarafından düzenlenen A.C.E Awards 2020 kapsamında 30’u aşkın sektörde faaliyet gösteren markalar değerlendirmeye alındı. “Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülleri” kapsamında Vestel Müşteri Hizmetleri, hem beyaz eşya hem de televizyon kategorilerinde A.C.E. Diamond Ödülleri’nin sahibi oldu. 8 yıldır müşteri deneyimini en iyi yöneten marka unvanını elinde bulundurduğu belirtilen şirketin Müşteri Hizmetleri, özellikle pandemi döneminde hayata geçirdiği yenilikçi uygulamalar ve tüketicinin hayatını kolaylaştıran hizmetleriyle ödüle layık görüldüğü vurgulandı.